Veszélytelen hazaiak

Dunaszerdahely. Tegnap délután a DAC– Púchov mérkőzéssel elkezdődött a labdarúgó Szlovák Kupa 34. felvonása. A nagy esélyes vendégcsapat biztosan harcolta ki a továbbjutást. A nyitóforduló többi összecsapását (a címvédő szenciek és a tavalyi döntős zsolnaiak csak a szeptember 25-én sorra kerülő 2.

Dunaszerdahely. Tegnap délután a DAC– Púchov mérkőzéssel elkezdődött a labdarúgó Szlovák Kupa 34. felvonása. A nagy esélyes vendégcsapat biztosan harcolta ki a továbbjutást. A nyitóforduló többi összecsapását (a címvédő szenciek és a tavalyi döntős zsolnaiak csak a szeptember 25-én sorra kerülő 2. körben kapcsolódnak be) ma játsszák.

DAC–PÚCHOV 0:2 (0:2), góllövők: Breška (8.), Belák (33.). Játékvezető: Richtárik; 600 néző. Az első félidőben megnyugtató előnyt szerzett a minden csapatrészében jobb élvonalbeli vendéggárda. Fordulás után ugyan rákapcsoltak a csallóköziek, helyenként fölényben futballoztak, ám a kapu előtt nem tudtak mit kezdeni a labdával. Még 11-esből sem találtak a hálóba: az 58. percben Horochonič puskázta el a büntetőt. A Púchov könnyedén jutott a 2. fordulóba.

A MAI MŰSOR – 16.00: Rim. Sobota–Kremnička (játékvezető: Benko), B. Bystrica–FC Košice (Vlk), St. Ľubovňa–Ružomberok (Cichý), Podbrezová–Čaňa (Chládek), Ličartovce–Dubová (Jaška), Prešov–Humenné (Havrilla), Rapid Ruži-nov–Dubnica (P. Hrčka), Myjava–Inter (Minárčik), Devín–Trnava (Šipoš), V. Leváre–Trenčín (Olšiak), Topoľčany–Petržalka (Micheľ), Nitra–Senica (Smolák), Slovan „B”– Slovan „A” (P. Šuniar).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?