Sport

Velencében kézilabdáztak

Velence/Gúta | Nem az olaszországiban, hanem a magyarországi Velencében kézilabdáztak a gútaiak. Ismét indultak a háromnapos tornán, mind az I. ligás férfi-, mind az ősztől II. ligás ifjúsági csapattal.
J. Mészáros Károly

2019. június 9. 12:51

„Évek óta oda járunk a bajnokság végeztével, nem is annyira az eredmény számít, levezető jellege van a mérkőzéssorozatnak – mondta érdeklődésünkre Gőgh Péter gútai vezetőedző a 43. Velence Kupán és Kretskó László-emléktornán való szereplésükről. – A férficsapatunk egyszer győzött, a többi négy meccset elvesztette, nemegyszer egy-egy góllal. Tartalékosan játszottunk, nem mindenki lehetett jelen az egész tornán. A harmadik helyen végzett U16-os ifjúsági csapatunk is helytállt, ősztől ezt a társaságot indítjuk el a II. ifjúsági ligában, s nagy örömünkre sorainkból került ki a torna legjobbja, Rebroš Viktor személyében.” 

43. VELENCE KUPA ÉS KRETSKÓ LÁSZLÓ EMLÉKTORNA

Velence – férfiak, végeredmény: 1. Szolnoki KC SE, …8. HŠK 74 Kolárovo. Utánpótlás: 1. Szolnoki KC SE, …3 HŠK 74 Kolárovo.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik. Egyben felhívjuk figyelmüket, hogy a kommentekhez tartozó IP címeket a rendszer elraktározza.

Önnek ajánljuk

A rendőrség vizsgálódik az R7/D4 építkezésén

A Focus újabb felmérése méri vonal alatt a Hidat és az MKP-t is

Újabb ellentmondás a Kuciak-gyilkosságban

Danko úgy hívott meg egy diktátort, hogy előtte nem egyeztetett sem Čaputovával, sem a külüggyel

2,6 millió végrehajtás leállítva

Csernobilról is szó lesz a Pohodán

Legfrissebb galériák
Olvasta már?