Végre győzött az FC Liverpool csapata

Pozsony – A londoni Arsenal két üldözője, a Manchester United és a Chelsea egymás ellen játszott. A vezetést ugyan a vendégek szerezték meg, de előbb Scholes kiegyenlített, majd a ráadás másodperceiben Forlan a győztes gólt is megszerezte az Unitednek.

Pozsony – A londoni Arsenal két üldözője, a Manchester United és a Chelsea egymás ellen játszott. A vezetést ugyan a vendégek szerezték meg, de előbb Scholes kiegyenlített, majd a ráadás másodperceiben Forlan a győztes gólt is megszerezte az Unitednek. A találkozón jelen voltak a Barcelona megfigyelői is, akik a holland Hasselbainkot szeretnék megvásárolni. A fekete bőrű játékos azonban teljesítményével csalódást okozott.

Szinte hihetetlen: tíz másodperccel a kezdés után lőtt gólt Alan Shearer, aki egy kipattanó labdát vágott a Manchester City kapujába. Természetesen ez a gól a leggyorsabb találat a Premiership történetében. A Newcastle 10 egymás utáni hazai találkozóján győztesen vonult le a pályáról! Tizenegy meccs óta tartó nyeretlenséget szakította meg a Liverpool.

Továbbra is gyengélkedik a Barcelona, amely ugyan az egész második félidőt emberelőnyben játszotta, de ennek ellenére, hazai pályán vereséget szenvedett a Valenciától.

ANGLIA – 24. forduló: Manchester United–Chelsea 2:1, góllövők: Scholes (39.), Forlan (90.), illetve Gudjohnsen (30.); Aston Villa–Tottenham 0:1, g.: Sheringham (69.); Blackburn–Birmingham 1:1, g.: Duff (19.), ill. John (83.); Charlton–Bolton 1:1, g.: Fish (47.), ill. Djorkaeff (85.); Everton–Sunderland 2:1, g.: McBride (51., 57.), ill. Kilbane (34.); Leeds–West Bromwich 0:0; a vendégeknél Bališ a 35. percig játszott, Newcastle–Manchester City 2:0, g.: Shearer (1.), Bellamy (64.); Southampton–Liverpool 0:1, g.: Heskey (14.); Arsenal–West Ham 3:1; Fulham–Middlesbrough 1:0.

FRANCIAORSZÁG – elmaradt mérkőzések: Le Havr–Starsbourg 1:1, góllövők: Pongolle (51.), illetve Laurent (20.); a hazaiak kapuját Vencel őrizte, Len–Sedan 4:0, g.: Moreira (20.), Utaka (40.), Keita (43.), Sibierski (40.); Montpellie–Auxerre 0:0.

OLASZORSZÁG – 17. forduló: Parma–Empoli 2:0, góllövők: Gilardino (13.), Adriano (82.); Reggina–Bologna 1:0, g.: Savoldi (15.); AC Milan–Piacenza 2:1; Atalanta–AS Roma 2:1; Lazio–Udinese 2:1; Modena–Brescia 0:0; Perugia–Internazionale 4:1; AC Torino–Como 0:0.

SPANYOLORSZÁG – 18. forduló: San Sebastian–Celta Vigo 1:0, góllövő: De Pedro (64.); Barcelona–Valencia 2:4, g.: Motta (39.), Kluivert (89.), ill. Aimar (13.), Carew (23.), Aurelio (83.), Rufete (88.); FC Sevilla–Malaga 0:0.

BELGIUM – 18. forduló: Mouscron–St. Liége 0:1; Antwerp–Gent 1:4; FC Bruges–La Louviere 3:0; St. Truiden–Beerschot 1:1; Anderlecht–Westerlo 0:2; Charleroi–Mechelen 3:0; Lierse–Lommel 2:1; Mons–Beveren 4:1. (dut)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?