Vb-selejtezők – Pešice az új cseh kapitány

Prága |

<p>Ideiglenesen Josef Pešicét nevezték ki pénteken a cseh labdarúgó-válogatott élére.</p>

Elődje, Michal Bílek azok után mondott le, hogy csapata kedden kikapott az olaszoktól, így minimálisra csökkent az esélye, hogy kijusson a jövő évi, brazíliai világbajnokságra. A 63 esztendős Pešice – aki eddig Bílek segítője volt – az utolsó két vb-selejtezőn, Málta és Bulgária ellen dirigálja a nemzeti együttest.     A csehek nem szerepeltek jól a mostani sorozatban, az utóbbi két forduló pedig tulajdonképpen megpecsételte sorsukat, mivel a keddi, olaszországi kudarcot megelőzően múlt pénteken hazai pályán kaptak ki az örményektől.     A magyar csapattal augusztusban barátságos meccsen 1-1-et elért cseh válogatott két fordulóval a selejtező vége előtt negyedik helyen áll a csoportjában, a második bolgárok négy, míg a harmadik dánok három ponttal előzik meg. A csoport élén már biztosan az olaszok végeznek, akik így kijutottak a brazíliai vb-re. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?