VB-MOZAIK

NEGATĺV DOPPINGTESZTEK
Kivétel nélkül negatív eredményt hozott a labdarúgó-világbajnokság alatt eddig elvégzett 240 doppingvizsgálat. A május 31-i rajt óta elvégzett tesztek érintették mind a 32 résztvevő csapatot.

NEGATĺV DOPPINGTESZTEK

Kivétel nélkül negatív eredményt hozott a labdarúgó-világbajnokság alatt eddig elvégzett 240 doppingvizsgálat. A május 31-i rajt óta elvégzett tesztek érintették mind a 32 résztvevő csapatot.

ÖT FIFA-DĺJ

A világbajnokságok történetében először idén a legszórakoztatóbb csapat is díjat kap a vasárnapi, jokohamai döntő után. A FIFA összesen öt kategóriában hirdet győztest. Aranycipőt kap a vb gólkirálya. Ha két vagy több játékos holtversenyben végez az élen, akkor a gólpasszok száma rangsorol. Aranylabda jár a legjobb futballistának, az újságírók szavazatai alapján. Fair Play-díjat érdemel a legsportszerűbb csapat, a sárga és piros lapok számát, illetve az együttes általános viselkedését figyelembe véve. A legszórakoztatóbb válogatottnak járó díjat a szurkolók szavazatai alapján adják. Voksolni a http://worldcup.com internetes címen lehet. Lev Jasin-díjat vesz át a legjobb kapus.

ELLÁTOGAT WISCH-BE

Dél-Korea köztársasági elnöke Guus Hiddink szövetségi kapitány szülővárosába utazik szeptemberben. Kim De Dzsung az Ázsia-Európa Találkozón vesz részt Dániában, és ezt követően látogat Wischbe, ahonnan a nemzeti hősként tisztelt holland edző származik.

SIKERTELEN KAMPÁNY

A vb alatti dohányzásellenes kampány, úgy tűnik, visszafelé sült el Dél-Koreában, ahol az elmúlt hetekben jelentősen nőtt a cigarettafogyasztás. Az eladott füstölnivaló már havi 296 millió doboznál tart. A forgalmazók szerint a piac élénkülésének oka a nem várt izgalmakban keresendő, s ha valaki rágyújt, akkor az közismerten remekül oldja a feszültséget. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?