Vb-2010 - Mata követi Villát a Barcelonához

Madrid |

<p>A jelenleg a dél-afrikai labdarúgó-világbajnokságon szereplő Juan Manuel Mata az FC Valenciától az FC Barcelonához szerződik, ezzel válogatottbeli csapattársához, David Villához hasonló utat jár be.</p>

A Radio Marca értesülése szerint a fiatal csatár öt szezonra kötelezi el magát, és 20 millió eurót fizet érte a katalán elitklub. Az ügylet megvalósulása már csak azért is felettébb valószínű, mert az eladósodott Valenciának továbbra is szüksége van pénzre, Josep Guardiola vezetőedző számít Matára, az új elnök, Sandro Rosell pedig jelentős szerződtetéseket ígért. 
A 22 éves Mata - a Real Madrid nevelése - 2007 óta játszik a Valenciában.
A Barcelona májusban 40 millió euróért szerezte meg a világbajnokságon kétgólos David Villát.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?