Varga Dávid bajnok

Kassa/Ruttka/Kiszucaújhely. Nemrég bonyolították le Szlovákia korosztályos egyéni sakkbajnokságát, részben Kassán, részben a Ruttkában (Vrútky), s a 10 éven aluliak Kiszucaújhelyen (Ky-sucké Nové Mesto) ültek asztalhoz. Számos dél-szlovákiai fiatal is indult, és néhányan a dobogón végeztek.

Kassa/Ruttka/Kiszucaújhely. Nemrég bonyolították le Szlovákia korosztályos egyéni sakkbajnokságát, részben Kassán, részben a Ruttkában (Vrútky), s a 10 éven aluliak Kiszucaújhelyen (Ky-sucké Nové Mesto) ültek asztalhoz. Számos dél-szlovákiai fiatal is indult, és néhányan a dobogón végeztek. A szlovák szövetség tájékoztatása szerint a dunaszerdahelyi színekben versenyző Varga Dávid volt a legeredményesebb: megnyerte a 12 éven aluli fiúk bajnokságát.

Klubtársa, Petényi Tamás a 10 éven aluliak között hajszállal szorult a második helyre, ugyancsak ezüstérmes volt Mészáros Mihály (Slovan Bratislava) és Zuzana Borošová (KSC Komárno), mindketten a 16 évesek között. Ugyanitt a bronzérem Vass Ferencnek (Bestex Nové Zámky) és Elena Kendiovának (ŠK Kráľovský Chlmec) jutott. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?