Varga a galántai tekemaraton legjobbja

Varga Tibor
Galánta |

Nagymagyari elsőség született a J&R DigitaL 2018 tekemaratonon: a férfiaknál Varga Tibor győzött 612 fával, klubtársa Lengyel Ottó harmadik (584) lett.

„Sorrendben 12. versenyünkön Csehország, Magyarország és Szlovákia képviseletében összesen 140 versenyző tarolt. A látáskárosultak kezdtek, utána pedig azok következtek, akiknek szerencséjük volt, és sikerült jelentkezniük a klubunk honlapján elérhető címen – tájékoztatta lapunkat Jozef Butko, a szervező galántai tekeklub elnöke, aki alig maradt le a dobogóról a férfiak mezőnyében. – Több mint harmincöt órán át tekéztünk. Varga Tibor győzelmén kívül más kategóriákban is kihirdettük a legjobbakat. A nőknél 546 fával a jeseníki Jarmila Smejkalová, a négytagú csapatok mezőnyében a budapestiek Szarvas, Gyula, Horváth és Roncsik összeállításban, a látáskárosultaknál Peter Vrablec, a pozsonyi Jastrab versenyzője volt a legjobb. Siker, hogy csapatban klubunk négyese a második helyen végzett.”
 

Érdekes

12. J&R DIGITAL 2018 nemzetközi maraton (3 ország, 140 induló, 35 órát tartott), férfiak:

1. Varga Tibor (Nagymagyar) 612 fa, 2. Szarvas Balázs (Budapest) 593, 3. Lengyel Ottó (Nagymagyar) 584, 4. Jozef Butko (Galánta) 579; nők: 1. Jarmila Smejkalová (SKK Jeseník) 546, 2. Jana Šottníková (Priatelia Bratisava) 539, 3. Petra Rosypalová (SKK Jeseník) 533; csapat: 1. Budapest (Szarvas, Gyula, Horváth, Roncsik) 2292, 2. MKK Slovan Galanta (Butko, Gubran, Večeríková, Hegedűš); látáskárosultak: 1. Peter Vrablec (Jastrab Bratislava), 2. Róbert Slívo (MALE Šintava), 3. Peter Vojvoda (Lokomotíva Vrútky).
 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?