Váratlan változások végszóra

A szombat délelőtti névsorolvasásnál derült csak ki, hogy a világválogatottból hiányzik néhány, már jó előre beharangozott szupersztár. Vajon miért mondta le részvételét Larry Robinson, Erik Künhackl és Miroslav Fryčer?

Milan Nový és Anton Šťastný (jobbról) fénykorukban a leggólképesebb csatárok közé tartoztakTASR-felvétel „Sajnos, az óceánon túl is dívik a bürokrácia. Robinson, aki kanadai állampolgárként az Egyesült Államokban él, nem kapott időben útlevelet. Pedig a repülőjegyet már két héttel ezelőtt elküldtük neki. A németek kiváló védője, Künhackl legjobb barátja temetésén vett rész gálameccsünk napján. Fryčer, aki magával hozta volna Svozilt is, pedig belázasodott. A jégpálya helyett ezúttal a betegágyban izzadt” – sorolta a szurkolók és az ötletgazdák számára egyaránt kellemetlen tényeket Marián Bezák, a lelkes pozsonyi szervezők egyike. A foghíjas Wordl Stars főedzőjének, Stan Mikitának mentőötlete támadt. Elsőként egy görög légióssal, Asszmanakopoulosszal erősítette meg játékoskeretét. „A beugrós sportoló esetében szó sincs titkos fegyverről, sőt gazdag NHL-es múlttal sem rendelkezik. Az egykor ifistaként ugyan hokizó, napjainkban üzletemberként sikeres vállalkozó egyszerűen bekéredzkedett a kollektívába. Nekünk bizony kétszeresen is hasznosnak bizonyult a pozsonyi Radisson SAS Cartlon Szálló tulajdonosának a segítsége. A pályán nagyon igyekezett, gólt is ütött. Ugyanakkor bőkezű mecénásnak bizonyult, hozzájárulásának is köszönhetően sikerült növelnünk jótékony célokra fordított tiszta bevételünket – adta közre a legfontosabb tudnivalókat Peter Šťastný. A világválogatott védelmében azonban váratlanul a Slovan extraligás együttesének trénere, Miloš Říha is felbukkant. „Milošt a Slovan fizeti, ezért neki külön meccsprémium nem jár. Számára már az is nagy megtiszteltetés, hogy az öltözőben egy levegőt szívhatott Salmingékkal” – fogalmazott Marián Bezák. A hiányzók között volt a legendás és rendkívül gólerős Šťastný trió egyik tagja, Marián is. Távolmaradását fivére, Peter a következő szavakkal kommentálta: „Mindenki eljött, aki a társakkal akarta ünnepelni a történelmi tettett. Aki nem tudott, vagy nem akart részt venni nagyszabású rendezvényünkön, annak bizonyára jó oka volt rá. Nem csak a fantasztikusan buzdító nézőket, hanem önmagát is egy életre szóló élménytől fosztotta meg.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?