Van miből válogatni

Losonc. A jelek szerint kezdenek jobbra fordulni a dolgok a közép-szlovákiai III. liga pontvadászatában közreműködő klubnál. Vojtech Kováč edző irányításával ugyanis népes, húszfős keret kezdte el a felkészülést az új idényre. Ezúttal nem is a népes játékoskereten van a fő hangsúly.

Losonc. A jelek szerint kezdenek jobbra fordulni a dolgok a közép-szlovákiai III. liga pontvadászatában közreműködő klubnál. Vojtech Kováč edző irányításával ugyanis népes, húszfős keret kezdte el a felkészülést az új idényre. Ezúttal nem is a népes játékoskereten van a fő hangsúly. A névsorolvasásból kiderült, sokkal inkább minőségbeli javulásról beszélhetünk. A klubvezetés első nagy fogása Csányi Csaba visszatérése volt, aki losonctamási vendégjátéka végeztével újfent a LAFC együttesével gyakorol. A hazai nevelésű Roman Balaško Rimaszombatból jött vissza, még az sem kizárt, hogy a Tauristól távozni készülő Ádám Iván is odahaza folytatja pályafutását. Persze, csak az esetben, ha magyarországi kérői nem tartanának igényt szolgálataira. A kölcsönbe adott Végh Róbert, Peter Koreň kettős is hazatért. A gólerős Ľubomír Ľupták a losonctamásiaktól érkezett. A beavatottak azt rebesgetik, Ľupták két társára, Rapi Zsoltra és Miroslav Paľagára is kivetették hálójukat a losonciak. Annyi biztos, az úgyszintén losonctamási Ján Drugdával már megál-lapodott a LAFC vezetése. Nagy valószínűséggel a tréner nem számolhat a hazai tehetség, Zoltán Béreš bevetésével, aki külföldön vállalt állást. Az együttes rajthoz állt a divényiek tornáján, ezen a második helyet szerezte meg, miután a döntőben 2:1-es vereséget szenvedett a Podbrezovától. A II. ligába jutott Kremničkától 2:0-ra kapott ki a Kováč-legénység. Időközben a szakvezetés módosította a felkészülés menetrendjét. A tervezett látkapusztai (Látky) edzőtáborozást későbbi időpontra halasztotta. (joša)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?