Újabb San Antonio-siker

San Antonio. Az észak amerikai kosárlabda-bajnokság, az NBA döntőjének második felvonásában 103:92-es győzelmet ért el a San Antonio Spurs együttese a Cleveland Cavaliers ellen Texasban. Ezzel már 2:0-ára vezetnek Tim Duncanék a párharcban.

San Antonio. Az észak amerikai kosárlabda-bajnokság, az NBA döntőjének második felvonásában 103:92-es győzelmet ért el a San Antonio Spurs együttese a Cleveland Cavaliers ellen Texasban. Ezzel már 2:0-ára vezetnek Tim Duncanék a párharcban. A San Antonio három fantasztikus negyedet és egy szégyenleteset produkált a nagydöntő legutóbbi összecsapásán. Parker, Duncan és Ginobili vezetésével a Spurs közel állt ahhoz, hogy megdöntse a Boston Celtics 22 éves rekordját, amihez 30 pontos félidőbeli vezetés kellett volna a rettenetesen kezdő Cleveland ellen. A Spurs kivégezhette volna ellenfelét, hiszen 12 perccel az összecsapás vége előtt még 29 ponttal vezettek Tim Duncanék. Az utolsó negyedben azonban 27-6-os menetelést engedtek a Csipkerózsika-álmukból felébredő vendégeknek. (ns)

NBA-DÖNTŐ, 2. MÉRKŐZÉS

SAN ANTONIO SPURS–CLEVELAND CAVALIERS 103:92 (28:17, 30:16, 31:29, 14:30). PONTSZERZŐK – SAN ANTONIO: T. Parker 30, Ginobili 25, Duncan 23, Elson 6, Horry 5, Oberto 4, B. Bowen és Barry 3-3, Finley és Vaughn 2-2, illetve L. James 25, Gibson 15, Gooden 13, Pavlovics 10, Ilgauskas 9, Varejao 8, Damon Jones 6, D. Marshall 5, Snow 1. Összesítésben a San Antonio 2:0 arányban vezet a négy győztes meccsig tartó sorozatban. A harmadik találkozóra szerda hajnalban kerül sor a Cleveland otthonában. (sita)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?