Újabb Real-vereség

Madrid. Az FC Barcelona hazai pályán 3:0-ra nyert a szintén BL-szereplő Real Mallorca ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában, s az eddigi éllovas Real Betis bilbaói döntetlenjének köszönhetően átvette a vezetést.

Madrid. Az FC Barcelona hazai pályán 3:0-ra nyert a szintén BL-szereplő Real Mallorca ellen a spanyol labdarúgó-bajnokság 6. fordulójában, s az eddigi éllovas Real Betis bilbaói döntetlenjének köszönhetően átvette a vezetést. A játéknap legnagyobb szenzációja a Real Madrid újabb, harmadik kudarca volt: a Las Palmas 4:2-re nyert a fővárosi sztárcsapat ellen. Vicente del Bosque együttesének még az sem jelenthet mentséget, hogy a portugál Luis Figo, a brazil Roberto Carlos és az angol Steve McManaman válogatottbeli kötelezettség miatt hiányzott, Pedro Munitis kiállítását követően pedig 35 percig emberelőnyben játszottak a hazaiak.

A Primera Division, 6. fordulójának eredményei: FC Barcelona-Mallorca 3:0, gólszerzők: Luis Enrique 2 (9., 27.), Saviola (32.); Bilbao-Betis Sevilla 0:0; Las Palmas–Real Madrid 4:2, Lago (8.), Jorge (35., 11-esből), Ruben (75., 90.), illetve Munitis (33.), Zidane (41.); Alavés-Malaga 1:0, Llorens (53., 11-esből); Vallecano–Osasuna 0:1, Armentano (1.); Zaragoza-Real Sociedad 3:2, Vales (22.), Yordi (51.), Vellisca (90.), illetve Tayfun (19.), Gabilondo (68.);

Sevilla–Tenerife 2:0, Reyes (20.), Olivera (78., 11-esből), Valladolid–Espanyol 0:1, Posse (32.); Villarreal–La Coruna 1:1, Victor (3.), illetve Donato (63.).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?