Újabb forduló a sporthorgászoknál

sporthorgászat
Nagykapos |

Szombaton kötelező edzéssel (10–16 óra), majd szombaton és vasárnap (10–14 óra) a versenyekkel folytatódik a szeniorok (55–64 évesek), valamint a veteránok (65 év felett) 4. országos úszós sporthorgászbajnoksága a zólyomi Moťová víztározón.

A Nagykaposi Maros Mix Tubertini sporthorgász-egyesületet a szenioroknál Magyar Zoltán és Petőcz Károly, a veteránoknál pedig Vernárszky Gyula és Fleischer Bertalan képviselik. 

A tavalyi versenyen Magyar bronzérmet szerzett, Vernárszky pedig egy ezüstéremmel térhetett haza Trencsénből. Fleischer a 9., Petőcz a 8. helyen zárt. Petőcz azonban egy 2019-ben szerzett arannyal is büszkélkedhet. 

Vernárszky Gyula, a csapat vezetője lapunknak elmondta, az idénykezdeti versenyeken elért jó eredmények arra engednek következtetni, hogy van esély a sikeres szereplésre és elégedetten térhetnek haza, ezzel is öregbítve az Ung-vidéki sporthorgászok hírnevét. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?