Új páros a dobogó tetején

<p>Kurinc. Rekkenő hőségben rendezte meg a rimaszombati VK Slovan női röplabdaklub a kurinci Zöld Víz Üdülőövezetben az immár ötödik alkalommal kiírt női strandröplabdatornáját. Tavalyhoz hasonlóan idén is ez volt az országos bajnokság zárófordulója, így a legjobb strandröplabdások érkeztek a mérkőzéssorozatra.</p>

JUHÁSZ DÓSA JÁNOS

Tizenhárom páros, köztük egy hazai (ifj. Kudlíková/Rosiarová) s két miskolci (Oláh/ Sitkey és Szajkó/Szabó) küzdött az értékes díjakért, s az említett három páron kívül a többiek a hétvégén sorra kerülő kassai döntő hat helyéért is. Toma Sándortól, a miskolciak edzőjétől megtudtuk, hogy lányai csak hobbiból űzik a strandröplabdát, így vérmes reményeik nincsenek, elsősorban egy kellemes napot szerettek volna eltölteni a gyönyörű környezetben. „Mivel szeptember nyolcadikán indul a magyar bajnokság, már három hete tart az alapozás, így a lányok nem igazán vannak formában” – tette még hozzá. Ez meg is látszott az eredményeken is, az igazi strandröpi-specialistákat viszont a mintegy ötvenfokos homok sem zavarta, vérre menő, háromszettes csatákat látunk, s a végén a Králiková/Jech páros állhatott fel a dobogó fokára a tavalyi győztes Budaiová/Repáková és a tavalyi ezüstérmes, Šiposová/Behúňová pár előtt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?