Új mag kialakulóban

Kisudvarnok. A hét végén kezdődik a női I. labdarúgóliga pontvadászata, melynek érdekessége, hogy a résztvevők ezúttal már nem a területi beosztás szerinti A és B csoportban, hanem az összevont, 14 tagú mezőnyben játszanak egymás ellen.

A honi felsőházban ismét ott lesznek a kisudvarnokiak is. A csallóközieket a kisfaludi Koczó Péter személyében új szakvezető készítette fel a bajnoki csatározásokra, A piros-fehérek új vezetőedzője, akinek a munkáját Kiss Igor segíti, egyébként C-licenccel rendelkezik. Játékosedzőként Csilizradványon és Dióspatonyban is közreműködött, legutóbb Lúcson edzősködött. „Valójában menet közben ismerkedtem meg a játékosokkal, a csapattal. A nyári hetekben a legnagyobb gondot a szabadságolások okozták, leggyakrabban ugyanis foghíjas kerettel dolgoztam. Július 10-től hetente három gyakorlással és egy edzőmérkőzéssel készültünk a bajnokságra. Edzőtáborozáson nem vettünk részt. Zömmel ifistákkal és öregfiúkkal mértük össze tudásunkat, ám női csapatokkal is megmérkőztünk“ – nyilatkozta a nyári hetekről a csallóköziek edzője.

Női vonalon felemás képet mutatnak a felkészülési meccsek eredményei: a Slovantól 0:5-re kaptak ki, az Ekonóm csapatát 7:0-ra verték, a Győrrel 1:1-re végeztek. A játékoskeretben nagyobb változásokra nem került sor, jobbára hazai forrásból táplálkoznak. Az ificsapatból Jávorka Henrietta, Piros Anita, Kovács Mónika és Posmik Szilvia beépítésével próbálkozik a szakvezetés. „A fiatalítás útjára léptünk, a hazai utánpótlás beépítésével próbálkozunk. Nálunk új mag van kialakulóban” – árulta el az udvarnokiak stratégiáját Marczel Zoltán, a kis település sportéletét szürke eminenciásként irányító polgármester. Elmondása szerint jól mutatkozott az illésházi Varga Marcella is, aki a területi bajnokságban legutóbb a királyréviek csapatában szerepelt, ám az utóbbi napokban nem látogatta az edzéseket, a klubvezetés képtelen vele kapcsolatot teremteni. A veszteséglistán Jarošová neve olvasható, ő nyártól Ausztriában légióskodik. A kisudvarnokiak, akik vasárnap délután (17.00) a Vágsellyén otthonra lelt nyitrai Rotoxot fogadják, győzelemmel szeretnének elrajtolni. A bajnokságban pedig a tavalyihoz hasonlóan a mezőny jobbik felében igyekeznek célba érni.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?