Új klubelnök, új vezetőedző Galántán

foci
Galánta |

A nyugat-szlovákiai Tipos III. labdarúgóligában a 16 ponttal a tabella 14. lépcsőfokán telelő galántaiaknál a téli holt idényben a vezetőségben és szakmai stábban egyaránt nagy horderejű változásokra került sor. A Slovan futballklubot működtető felügyelő bizottság éléről leköszönt az elnökként tevékenykedő Takáč Zsolt, valamint az alelnök, Peter Závodský. 

„Még a Meszlényi-érában kerültem a klub élére. Sajnos, Meszlényi Tibor már nem lehet köztünk, a legendás futballista, edző és tisztségviselő emlékét tornák szervezésével ápoljuk. Galánta polgármesterével való egyeztetés után úgy döntöttem, hogy leköszönök. Ebben sokat nyomott a latban, hogy változik a klub tevékenységének a finanszírozása. Javaslatomra Róbert Hupka került a felügyelőbizottság élére. A nevezett egyébként korábban a III. ligás felnőtt alakulatunknál csapatvezetőként tevékenykedett. Én továbbra is jelen leszek a Slovannál, ott segítek majd, ahol tudok. Egyébként két fiam a helybeli II. ligás fiatalabb diákok mezét viseli” – nyilatkozta lapunknak az exelnök. 


Tőle azt is megtudtuk, hogy a szakmai stáb összetétele is változott. Vladimír Bertók vezetőedző helyébe Süttő Marián került. Süttő az őszi idényben a Fortuna Ligában játszó nyitrai FC vezetőedzője volt, a szezon végén azonban asszisztense, Geri Gergely kezébe került a váltóbot a Zobor alatt, nemrégiben pedig az ukrán Anatolij Gyemjanyenko váltotta őt a kispadon. 

A mátyusföldieknél Süttő már korábban is tevékenykedett, 2015-ben a galántai Slovan csapatát a IV. ligából a III. ligába vezette. Ezúttal kettős szereposztásban, edző-menedzseri funkcióban igyekszik majd javítani a végeken kullogó alakulat pozícióját.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?