Tóth Zlínben folytatja

<p>Zlínben folytatja pályafutását Tóth Erzsébet kézilabdázó. A 35 éves átlövő kétéves szerződést írt alá a cseh--szlovák WHIL-ben szereplő együttessel, melynek edzője az a Peter Sabadka, akit nemrég váltottak le a szlovák női válogatott szövetségi kapitányi posztjáról.</p>

„Volt több ajánlatom is, Lengyelországba is nagyon csábítottak. Végül azonban a Zlín mellett döntöttem. Sabadkát nagyon tisztelem, és tudom, ő is bízik bennem. Ez nagyon jó érzés. A válogatottban is mindig jól ment nekem a játék Sabadka irányítása alatt“ - nyilatkozta lapunknak Tóth Erzsébet, aki az elmúlt két szezont a Poruba együttesénél töltötte, s tavaly bajnok, idén pedig bajnoki ezüstérmes lett a csapattal. A Zlín a WHIL-ben idén a 10. helyen végzett, a cseh rájátszásban azonban az utolsó, 8. helyre csúszott, és osztályozót kellett játszania a bentmaradásért. Tóth Erzsébet szerint azonban az új idényben a playoff is elérhető lehet az együttes számára. „Rajtam kívül is érkeznek még erősítések a csapathoz, szerintem a legjobb négy cseh gárda között lehetünk, s így szerepelhetünk a nemzeti playoffban“ - mondta Tóth. Az ötször Szlovákia legjobb játékosának választott átlövő most inkább a válogatott miatt aggódik. „Csalódott vagyok Sabadka leváltása miatt, az elmúlt két évben rengeteget fejlődött az együttes, ami a románok elleni vb-pótselejtezőn is megmutatkozott. Sabadkát azért bírálták, mert nem hívott be néhány légióst, de szerintem a válogatottban most volt a legjobb a csapategység“ - jegyezte meg Tóth. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?