Tóth Tímea visszavonult

ÖSSZEÁLLÍTÁSÉrd.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Érd. Bejelentette visszavonulását Tóth Tímea, az Érd kézilabdázója, aki a válogatottal olimpiai negyedik és világbajnoki ezüstérmes volt, klubszinten pedig kétszer játszott BL-döntőt, és nyert EHF-kupát.

A 155-szörös válogatott átlövő térdét augusztusban műtötték, és bár azt gondolta, hat–nyolc hét alatt rendbe jön, három hónap után tudott csak újra edzeni. „A mindennapokban nem zavar, de az élsportra nem igazán alkalmas, pedig rengeteget dolgoztam vele. Be kellett látnom, hogy vége” – mondta a Nemzeti Sportnak a szomorú végkifejletről Tóth, aki egy hónapot kért edzőjétől, hogy bebizonyítsa, tud segíteni a csapatán, de három nap után belátta, nem megy.

„Szeretnék még a gyerekeim után szaladgálni a játszótéren, nem akarok kockáztatni egy újabb sérülést” – magyarázta Tóth, akinek idő kellett, amíg el tudta engedni azt a több mint húsz évet, amit a kézilabdapályán töltött.

A Zalaszentgrótról induló és legnagyobb sikereit a Ferencvárosban elérő 32 éves klasszis a 2003-as, franciák ellen elvesztett vb-döntőt a mai napig nagyon sajnálja, a 2005-ös vb-bronzra és a két olimpiára, amelyen szerepelt, azonban szívesen emlékezik vissza. „Úgy érzem, mindennek, ami történt, megvolt a miértje, és sokat kaptam ettől a pályafutástól.” (origo, nso)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?