Torta a diákgyőzteseknek

Somorja/Csölösztő. „Az időjárás ugyan nem fogadta kegyeibe szombati versenyünket, mert erős szél fújt és hiányzott a meleg, de mégis sikeres volt a Samaria-kupa tizedik fejezete – értékelte az egyik legrangosabb csallóközi kajak-kenu viadalt Tóth Imre versenyigazgató.

Somorja/Csölösztő. „Az időjárás ugyan nem fogadta kegyeibe szombati versenyünket, mert erős szél fújt és hiányzott a meleg, de mégis sikeres volt a Samaria-kupa tizedik fejezete – értékelte az egyik legrangosabb csallóközi kajak-kenu viadalt Tóth Imre versenyigazgató. – Bevált a sprinttáv, a 200 méter újbóli műsorba iktatása. Igaz ugyan, hogy volt elég gondunk a pályaépítéssel, de a turistaszakosztály tagjainak közreműködésével megbirkóztunk a feladattal, s várhatóan jövőre újra megrendezzük a legrövidebb távú versenyeket.”

Kétszázon kajak egyesben a Hagara Emlékverseny (Rastislav Kužel nyerte) zajlott, két kilométeren a diákok küzdöttek az elsőségért. Utóbbi távon a 14 éves kajakosok viadalában a hazai Jakubík Gábor lett az első, s egyben a Csölle Emlékverseny győztese. A diákszámok legjobbjai tortát kaptak, a sprinttáv nyertesei pénzdíjat vehettek át.

Dél-szlovákiai győztesek és dobogósok – 2 km, K1, diák fiúk, 11 évesek: 1. Demin Viktor (Komárom) 10:32,96; 14 évesek: 1. Jakubík Gábor (Somorja) 8:51,89; lányok, 12 évesek: 1. Mariási Réka (Komárom) 10:24,19; fiatalabb ifjúsági lányok: 1. Dubranová Sandra (Komárom) 9:32,91. 200 m, idősebb ifjúságiak, C1: 3. Horváth Péter (Somorja) 45,86; K1: 3. Ambrus Sándor (Komárom) 39,71. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?