Torres az Atléticóhoz kerülhet

MTI-JELENTÉSMilánó. Az AC Milanban jelenleg kölcsönben futballozó Fernando Torres a jövő év elején végérvényesen az olasz klub játékosa lesz.

MTI-JELENTÉS

Milánó. Az AC Milanban jelenleg kölcsönben futballozó Fernando Torres a jövő év elején végérvényesen az olasz klub játékosa lesz. A spanyol világ- és Európa-bajnok csatár jelenlegi egyesülete, a Chelsea – amely a nyáron adta őt kölcsönbe a milánóiaknak – arról számolt be honlapján, hogy Torres január 5-től a Milané.

German Burgos, a spanyol bajnoki címvédő Atlético Madrid másodedzője úgy nyilatkozott, klubja nagyon közel jár ahhoz, hogy kölcsönbe megszerezze Torrest: mivel a támadó játékjoga a Milanhoz kerül, a madridiaknak már csak az olaszokkal kell egyezkedniük.

„A megegyezés határán állunk, arra várunk, hogy konkretizálódjon az alku” – jelentette ki Burgos.

A korábbi hírek szerint a tervezett üzletnek része, hogy az Atlético olasz csatára, Alessandro Cerci az AC Milanhoz kerül. A milánói klub hivatalos televíziós csatornája bejelentette, hogy Cerci csatlakozik a csapathoz, ugyanakkor maga a csatár Facebook-oldalán arról írt, még nem dőlt el a sorsa.

A harmincéves Torres 2001- ben mutatkozott be az Atlético Madrid felnőttcsapatában, amelyben aztán 214 mérkőzésen 82-szer volt eredményes. A Kölyök becenévre hallgató játékos 2007-ben szerződött át a Primera Divisiónból az angol Premier League-be, a Liverpoolhoz (102 meccs/65 gól), majd 2011 januárjában a Chelsea futballistája lett. A londoni Kékektől (110/20) vezetett az útja az AC Milanhoz (10/1).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?