Tomi Kid Visokával lép ringbe Vágsellyén

Galánta/Vágsellye |

<p>Szombaton Vágsellyén csap össze az Európai Bokszunió (EBO) félnehézsúlyú címéért a galántai Kovács Tamás (Tomi Kid) és az albán Xhavit Visoka (Mr. Knockaut). Tegnap a mérlegeléskor találkozott először a két bunyós.</p>

„Minden megtörtént, ami ilyenkor szükséges, semmilyen mellékzörejnemvolt. Aszinte azonos súlyú versenyzők közül az albán versenyző annyit mondott, hogy korrekt meccset vár, és reméli, hogy a jobbik győz. Az pedig ő lesz. Erre Tomi annyit mondott: holnap meglátjuk” – tájékoztatott a két profi bokszoló párharc előtti utolsó fellépéséről Kostka András, Kovács menedzsere.
Tizenhetedik profi győzelmére készül a galántai bunyós, aki decemberben a WBF égisze alatt lett világbajnok, és most három lépésben indul el a rangosabb hivatásos szervezet, World Boxing Council (WBC) interkontinentális címe felé. Ennek első állomása lesz a mai meccs „Már alig várom, hogy bekerüljek a szorítóba. Nagyon elszánt ellenféllel találkozom, de azt akarom, hogy itthon maradjon az EBU-öv – nyilatkozta lapunknak Tomi Kid, aki veretlen a profik között. – Tudom, hogy kemény csata vár rám. Ma bemegyek munkába, vagyis a ringbe, elvégzem a feladatot úgy, ahogy kell, és vélhetően meglesz az eredménye.”
A vágsellyei bokszgála 18 órakor indul. Először a galántai KO Boksz klub (Kovács klubja) versenyzői találkoznak magyar bunyósokkal, a folytatásban thai boksz és Capoiera harci bemutató lesz, majd profi bokszmeccsek teremtenek hangulatot a Kid–Mr. Knockaut párharchoz, amely 21 óra körül kezdődik. (jmk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?