Tokió 2020 - Két magyar is bekerült a vízilabdatornák álomcsapatába

magyar vízilabda-válogatott

A férfiaknál Manhercz Krisztián, a nőknél pedig Parkes Rebecca került be a tokiói olimpiai vízilabdatornáinak álomcsapatába a helyszínről tudósító újságírók és kommentátorok szavazatai alapján.

A vizes sportágakat tömörítő nemzetközi szövetség (FINA) honlapjának beszámolója szerint a férfitorna legértékesebb játékosa Filip Filipovic, a szerbek immáron kétszeres olimpiai bajnok klasszisa lett, míg a nőknél az aranyérmes amerikai válogatottból Maddie Musselmant látták a legjobbnak.

A vasárnap befejeződött tokiói viadalon Manhercz Krisztián a magyar csapat egyik legjobbja, a horvátok elleni negyeddöntőben felejthetetlen teljesítményt nyújtva hét gólt szerzett.

Az ötkarikás játékokon a magyar férfi és a női válogatott is bronzérmet szerzett.

    A tokiói olimpia vízilabdatornáinak álomcsapatai:
    férfiak:
Branislav Mitrovic (szerb) - Roger Tahull (spanyol), Sztilianosz Argiropulosz (görög), Aleksandar Ivovic (montenegrói), Inaba Juszuke (japán), Filip Filipovic (szerb)

    nők:
Ashleigh Johnson (amerikai) - Parkes Rebecca (magyar), Anna Espar (spanyol), Maddie Musselman (amerikai), Bea Ortiz (spanyol), Jekatyerina Prokofjeva (orosz), Simone van der Kraats (holland)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?