Térdsérülése is van Cristiano Ronaldónak

New York |

<p>Térdsérüléssel is bajlódik Cristiano Ronaldo, a portugál labdarúgó-válogatott sztárjátékosa, aki az idény végén a combja miatt hagyott ki néhány mérkőzést.</p>

"Ronaldo bal combjának a hátsó része sérült, illetve íngyulladása van a bal térdében" - közölte a portugál szövetség a vb-felkészülés megkezdésekor. Az aranylabdás támadó kedden speciális foglalkozáson vett részt a New York Jets amerikaifutball-csapat edzőközpontjában, ahol a portugál válogatott készül június 11-ig, a brazíliai elutazásig. A portugál keretből egyébként nemcsak Cristiano Ronaldo van jelenleg "kímélő üzemmódban", hanem Raul Meireles, Pepe és Beto is.

"Cristiano jól van, nyugodtan készül, a dolgok jó irányba mennek - igyekezett megnyugtatni a sajtót a csapattárs Nene. - Úgy véljük, olyan állapotba kerül majd, hogy tud játszani és segíteni a válogatottnak" - tette hozzá, megjegyezve egyúttal, hogy ha mégsem lesz bevethető, akkor a helyén szereplőnek bíznia kell magában, hogy elvégezhesse a feladatát.

Cristiano Ronaldo nem lépett pályára a görögök elleni, első felkészülési mérkőzésen, amely 0-0-val zárult Lisszabonban. A portugálok pénteken a mexikóiakkal, jövő kedden pedig az írekkel csapnak össze az Egyesült Államokban. A jövő csütörtökön kezdődő brazíliai vb csoportszakaszában a portugálok a németekkel, az amerikaiakkal és a ghánaiakkal mérkőznek majd meg.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?