Szoros meccsen kaptak ki a szlovákok az oroszoktól

Pozsony |

<div>Az utolsó másodpercig kiélezett volt a Szlovákia-Oroszország férfikézilabda Eb-selejtező, amelyet végül az oroszok nyertek 25:24-re.</div>

A pozsonyi kettős kézilabda-rangadó második meccsén a szlovák férfiválogatott Oroszországot fogadta Eb-selejtezőn. A továbbjutási remények életben tartásához mindkét csapatnak csak a győzelem volt elfogadható. A második meccsre 9000 ember jött össze az Ondrej Nepela Téli Stadionban, Szlovákiában soha ennyien nem voltak még voltak kézilabdameccsen. Az oroszok kezdtek jobban, 3:1-re elhúztak, sőt, az 5. perc elején Andrej Petro már a második kétperces kiállítását kapta. Ám a szlovákok egyenlítettek, és fej-fej mellett haladt a két csapat. A szünetben 12:12 volt az állás, de a szlovákok akár vezethettek is volna, mert négyszer is felelőtlenül elszórták a labdát pontatlan egészpályás indítással. A második félidő elején a szlovákok technikai hibái miatt az oroszok elhúztak három góllal, de a hazaiak Tomáš Urban vezérletével, szívós munkával kiegyenlítettek. A hazaiak a 48. percben vezettek először (Petro egészpályás gólt lőtt az üres kapuba), s rögtön két gólra növelték az előnyt (21:19). Az oroszok egyszer visszavették a vezetést, de 24:23-ra megint a szlovákoknál volt az előny. Két perccel a vége előtt Tomáš Urban lerohanásból a szélről hibázott, pedig ezzel eldönthette volna a meccset. Az oroszok kiegyenlítettek, a szlovákok nem is tudták támadásig kijátszani az utolsó akciót, labdavesztésük után az oroszok megszerezték a győztes gólt.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?