Szőnyeget is ér az extraligás hatodik hely

Besztercebánya/Gúta. Idén ismét indult az férfiextraligában a gútai gárda. A kétfordulós csapatbajnokságban – akárcsak a 2. fordulóban – az összetettben is a hatodik helyen zárt a Kárpáty Ernő klubelnök vezette legénység.

Besztercebánya/Gúta. Idén ismét indult az férfiextraligában a gútai gárda. A kétfordulós csapatbajnokságban – akárcsak a 2. fordulóban – az összetettben is a hatodik helyen zárt a Kárpáty Ernő klubelnök vezette legénység. A tízcsapatos mezőnyből a legjobb négy folytatja a lengyel–cseh– szlovák nemzetközi bajnokságban.

Vajon mire volt jó a gútaiaknak ez a szereplés? „Fiataljainknak, főleg Román Sanyinak akartunk még több versenyzési lehetőséget adni. Ráadásul így alkalmunk nyílt bekapcsolódni a szövetség egyik programjába, s extraligás rajtunk és eredményeink további pontokhoz juttatták klubunkat a tatami szőnyegért kiírt versenyben. Már most elég pontunk van ahhoz, hogy az év végén kiérdemeljük a 64 négyzetméternyi szőnyeget – árulta el szereplésük indokait a klubelnök, aki maga is versenyzett, majd hozzátette: – A program megmozgatta az állóvizeket, korábban még nem volt tíz csapat az extraligában, együtt csatáztak a profik az amatőrökkel. Mi hobbiból versenyzünk, s úgy érzem, helytálltunk az extraligában, és még a nem olcsó szőnyeget is kiharcoltuk. A zárókörben legyőztük a pozsonyi Sokolt, kétszer kikaptunk erősebb ellenfelünktől, és 3:3-ra döntetleneztünk a losonci Juniorral. Kis hiba csúszott be ezen a meccsen, könnyen lehetett volna 4:2 is a javunkra. Jövőre újra elindulunk az extraligában.”

Besztercebányai tények a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?