Szomszédfalvak kupája Kisudvarnokban

regiofoci
Kisudvarnok |

Három csallóközi (Csallóközkürt, Kisudvarnok, Nagyudvarnok) és egy mátyusföldi futballcsapat (Felsőszeli) részvételével a hétvégén kétnapos négyestornát rendeznek a kisudvarnoki futballklub szervezésében. A Szomszédfalvak kupája névre keresztelt, első alkalommal zajló megmérettetés érdekessége, hogy míg a csallóköziek esetében valóban faluszomszédokról van szó, a negyedik alakulat a szomszédos Galántai járásból érkezik a helyszínre.

„Májustól szervezzük, hagyományteremtő szándékkal hívtuk életre a tornát, mely egyébként a Dunaszerdahelyi járást képviselő klubok számára egyben főpróbát is jelent a jövő héten elrajtoló területi bajnokság küzdelmeire. Ami a résztvevőket illeti, eredetileg a Hegyéte csapatát hívtuk meg erőpróbánkra, de a kiszemelt kollektíva időközben kilépett a bajnokságból. Mivel a környékbeli együttesek már jóval előbb betervezték fazonigazító főpróbájukat, ezért kapóra jött a felsőszeliek jelentkezése. Szombaton az elődöntőket, vasárnap a helyosztókat rendezzük. Egyébként mindkét játéknapon 90 perces mérkőzésekre kerül sor. Az első összecsapás 15.30-kor, a második pedig 18 órakor kezdődik. Több éve nem játsszunk azonos bajnokságban a szomszédos nagyudvarnokiakkal, ezért szurkolóink számára vonzónak ígérkezik a szombaton sorra kerülő Kisudvarnok–Nagyudvarnok presztízscsata. Edzőnk, Bazsó Krisztián által irányított csapatunkban a nyáron érkezett új szerzeményeink is csatasorba állnak. Az első három helyezettet serleggel és oklevéllel, a legjobb góllövőt különdíjjal jutalmazzuk” – nyilatkozta lapunknak rendezvényükről a főszervező Vincze József, aki egyébként a pályán is a hazaiak sikereiért száll harcba.

Érdekes

I. SZOMSZÉDFALVAK KUPÁJA

Regionális futballtorna, Kisudvarnok, szombat, 15.30: Felsőszeli–Csallóközkürt; 18.00: Kisudvarnok–Nagyudvarnok.

Vasárnap, helyosztók – 15.30: mérkőzés a 3. helyért; 18.00: tornadöntő

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?