Szőgyéni diadal az érsekkétyi focitornán

szőgyéni foci


Nem borult a papírforma, az V. ligás szőgyéniek nyerték a nyári focitornát. A nyitómeccsen a vendéglátók a garamkövesdiek ellen léptek pályára.

A Štuller István edző által irányított hazai gárda nem bízott semmit a véletlenre, magabiztosan hozta a kötelezőt és már az első percekben eldőlt, hogy döntőt fog játszani. A másik elődöntőn a szőgyéniek valósággal lerohanták a bartiakat és mindenekelőtt a tapasztalt Kovács fivéreknek köszönhetően nagy gólkülönbségű vereséget mértek ellenfelükre. Eleredt az eső, sokan bőrig áztak, ám ez sem riasztotta el a játékosokat és a szurkolókat. A huszadik perc tájékán nagyon ijesztő dolog történt, egy rossz mozdulatot követően a szőgyéniek huszonegy esztendős kapusa, Barna Flórián térde nagyon csúnyán kifordult és mentő vitte őt kórházba. A szurkolók komoly várakozással tekintettek a döntő elé, bízva mindkét alakulat kifogástalan teljesítményében. Nem csalódtak, mert a labdarúgók mindent beleadva harcoltak a végső siker eléréséért. „Kovács Roman, a szőgyéniek gólzsákja rögtön az elején megzörgette a hálónkat, ezután hiába alakítottunk ki ötletesebbnél ötletesebb támadásokat, valamennyi ziccerünket elpuskáztuk. Jól játszottunk, az volt a kérdés, tudunk e gólt lőni. Nem tudtunk, az ellenfél viszont igen, Kovács Róbert révén sikerült betalálnia a kapunkba, és ezzel minden eldőlt. Lauko Lóránt és Szőcs Roman személyében két új szerzeményünk is bemutatkozott, akik nem vallottak szégyent” – tájékoztatott Bohák Bálint szervező, érsekkétyi csapatvezető. 

Érdekes

ÉRSEKKÉTYI NYÁRI FOCITORNA

Elődöntő: Érsekkéty-Garamkövesd 5:1, g.: Lauko (2), Szőcs,Homola, Bútora, ill. Ambrus; Szőgyén-Bart 7:2, g.: Kovács Roman (2), Sulci (2), Kovács Róbert, Ferkodič, Dobai, ill.: Ďuráč (2). Mérkőzés a 3. helyért: Bart-Garamkövesd 5:2, g.: Ďuráč (2),Bartal (2), Szalma, ill. Holop, Molnár. Döntő: Érsekkéty-Szőgyén 0:2, g.: Kovács Roman, Kovács Róbert. Díjazottak – legjobb kapus: Barna Flórián (Szőgyén), legjobb mezőnyjátékos: Dobai János (Szőgyén), legjobb góllövő: Ďuráč Nikolas (Bart). A tizenegyesrúgó verseny győztese: Németh Attila (Érsekkéty).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?