Szlovákia nyerte az idei Slovakia Cup hokitornát

<p>Szlovákia nyerte a Slovakia Cup 2011 nemzetközi hokitornát a pozsonyi Ondrej Nepela Téli Stadionban. A döntőben Svájcot győzte le 2:0-ra. Ezzel már a hetedik győzelmet aratta ezen a rangos megmérettetésen.</p>

Harmadik Fehéroroszország csapata, amely a németek elleni mérkőzést 4:2-re nyerte meg.

A szlovák válogatott Pavol Demitra és Richard Lintner nélkül játszott. Míg a jaroszlavli Lokomotiv támadó játékosa előre jelezte, hogy csak csapata első meccsén vesz részt, a finn SaiPy védője térdsérülés miatt nem lehetett ott a jégen.

Glen Hanlon védencei az első harmadban a svájciaknál jóval passzívabbak voltak. Az első gólt Richard Zedník lőtte az 51. percben, majd egy perccel a meccs vége előtt Marcel Hossa talált a hálóba.

Szlovákia - Svájc 2:0 (0:0, 0:0, 2:0)
Gólok: 51. Zedník (Bartečko, Stümpel), 59. Marcel Hossa (Bartečko).
Játékvezetők: Baluška, Ország - M. Novák, Valach, 2000 néző

Szlovákia: Lašák - Podhradský, Baranka, Deyl, Mezei, Vydarený, Stehlík - Radivojevič, Cibák, Bartečko - Nagy, J. Mikúš, Marcel Hossa - Rudolf Huna, Ölvecký, Surový - Zedník, Stümpel, M. Bartánus

Svájc: Stephan - Diaz, Furrer, Seger, Julien Vauclair, DuBois, Bezina, Helbling, Ramholt - Brunner, M. Plüss, Rüthemann - B. Christen, Savary, Ambühl - Sprunger, Jeannin, Déruns - Duca, Gardner, Moser.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?