Szlovákia–Argentína döntő

Perth. Nem kis meglepetésre a Dominik Hrbatý, Daniela Hantuchová szlovák páros bejutott a tenisz Hopman-kupa döntőjébe, melyben ma hajnalban az argentin Coria, Dulko kettős ellen léptek pályára. A csoportmérkőzések utolsó állomásán a hollandok ellen játszottak a szlovákok.

Perth. Nem kis meglepetésre a Dominik Hrbatý, Daniela Hantuchová szlovák páros bejutott a tenisz Hopman-kupa döntőjébe, melyben ma hajnalban az argentin Coria, Dulko kettős ellen léptek pályára. A csoportmérkőzések utolsó állomásán a hollandok ellen játszottak a szlovákok. Hantuchová nem sok esélyt adott a mindössze tizenhét éves Krajiceknek, és simán hozta a találkozót. Hrbatý Wessels ellen lépett pályára. Az összecsapás nem tartott sokáig, az ellenfél 2:5-ös állásnál sérülés miatt feladni kényszerült a mérkőzést. A szlovákoknak tehát sikerült megismételniük a bravúrt, hiszen tavaly is bekerültek a torna döntőjébe, melyet nem hivatalosan a vegyes párosok világbajnokságának is neveznek. Legutóbb nem jött össze a győzelem, a fináléban az amerikaiak bizonyultak jobbnak. Az eddigi egyetlen szlovák siker még 1998-ban, Karol Kučera és Karin Habšudová nevéhez fűződik.

Szlovákia–Hollandia 3:0, Hantuchová–Krajicek 6:4, 6:2; Hrbatý–Wessels 5:2, 40:15 – Wessels feladta; Hantuchová, Hrbatý–Krajicek, Wessels – játék nélkül.

A B-csoport végeredménye:

1. Szlovákia 3 2 1 6:3 2

2. USA 3 2 1 5:4 2

3. Ausztrália 3 1 2 4:5 1

4. Hollandia 3 1 2 3:6 1

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?