Szikora György csalódott

Dunaszerdahely. Vendégsikerrel ért véget a II. ligás dél-szlovákiai futballderbi, a rimaszombatiak 1:0-ra nyertek Dunaszerdahelyen. Hiába játszottak fordulást követően jelentős fölényben a tartalékos csallóköziek (Németh Krisztián és Sováb nagyon hiányzott), nem találtak a kapuba.

Dunaszerdahely. Vendégsikerrel ért véget a II. ligás dél-szlovákiai futballderbi, a rimaszombatiak 1:0-ra nyertek Dunaszerdahelyen. Hiába játszottak fordulást követően jelentős fölényben a tartalékos csallóköziek (Németh Krisztián és Sováb nagyon hiányzott), nem találtak a kapuba. Főleg a középpályán és a támadósorban akadozott a DAC gépezete. Szikora György, a hazaiak mestere így értékelte a találkozót: „Nagyon csalódott vagyok, nemcsak a vereség, hanem a mutatott játék miatt is. Szegénységi bizonyítványnak számít, hogy a kilencven perc során egyetlen komoly helyzetet sem dolgoztunk ki. Igaz, a gömörieknek is kevés lehetőségük volt, azonban kihasználták védelmünk megingását, s megszerezték a győztes gólt. Szünet után beszorítottuk ellenfelünket, csatáraink tehetetlenségét látva a hórihorgas Olejníkot is előre küldtem. Sajnos, ez sem segített.”

„Megérdemelten nyertünk a jó iramú meccsen. Szorosan őriztük a vendéglátók kulcsembereit, és veszélyes kontrákat vezettünk. Az igazat megvallva, számítottunk arra, hogy az utóbbi kudarcok után idegesek lesznek Balláék” – jelentette ki Vladimír Rusnák, a gömöriek vezetőedzője.

Piszár József, a rimaszombatiak gólgyárosa szerint rászolgáltak a győzelemre, hiszen a DAC támadásai igencsak erőtlenek voltak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?