Szerénykednek a királyhelmeciek

Királyhelmec. Atipikus újoncként viselkedtek az elmúlt bajnoki idényben a kelet-szlovákiai IV. liga déli csoportjában közreműködő bodrogköziek. A tavasszal kiválóan hajrázó Slavoj csapata a negyedik helyen ért célba. Ráadásul egyik meghatározó játékosuk, Molnár Gábor 22 találattal gólkirályi címet szerzett.

Királyhelmec. Atipikus újoncként viselkedtek az elmúlt bajnoki idényben a kelet-szlovákiai IV. liga déli csoportjában közreműködő bodrogköziek. A tavasszal kiválóan hajrázó Slavoj csapata a negyedik helyen ért célba. Ráadásul egyik meghatározó játékosuk, Molnár Gábor 22 találattal gólkirályi címet szerzett. A nyár elején négynapos hajdúszoboszlói jutalomúttal honorálta a kollektíva eredményes helytállását a vezetőség. A szusszanásnyi pihenőt követően újult erővel kezdték el Rudolf Očenáš edző tanítványai az új idényre való felkészülést. „Naponta akcióban vannak a fiúk, akik olykor két fázisban is gyakorolnak. Csupán vasárnaponként lazítanak futballistáink. Közben egymást követik a felké-szülési mérkőzések. A borsiakat otthon és idegenben is legyőztük (4:1, 5:2), a nagykaposiaktól pedig gólgazdag meccsen szenvedtünk szoros (4:3) vereséget” – ecsetelte a felkészülés eddigi legfontosabb mozzanatait Berta Sándor klubelnök, aki kifejtette, szakvezetőjük főleg az erőnlét és a futógyorsaság javítását tűzte ki célul. Megtudtuk, a tartalékcsapatból Dobost és Gáspárt sorolták be az első csapatba. Hazatért Kassáról Borisza, aki az 1. FC élvonalbeli ificsapatában szerepelt. Az erősítésként kiszemelt Kovács (1. FC Košice B) úgyszintén a Hernád-parti városból érkezett hozzánk. „Azon dolgozunk, hogy megtartsuk játékosainkat, az előzetes híresztelésekkel ellentétben senki sem igazolt el tőlünk. Pozitívumnak számít, hogy felépült sérüléséből Lukács is, aki már teljes értékű harcosként a társakkal abszolválja az edzésadagokat” – tájékoztatott a sportvezető. Kiderült, a főpróbára a Szlovák-kupa regionális sorozatának 1. fordulójában Csicseren kerül sor július 25-én. Meglepetésként hatott a klubelnök esélylatolgatása: „A Lokomotívával, a nagykaposiakkal, a sacaiakkal, a resteikkel, a szobránciakkal nagyot erősödött a negyedik vonal. Nálunk bizony a kiesés elkerülését tűztük ki célul.” (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?