Szerdán a Honvéd vendége lesz az DAC

Győr/Dunaszerdahely |

<p>Vereséggel mutatkozott be a DAC kispadján Štefan Horný, csapata idegenben 2:0-ra kikapott a Győri ETO együttesétől.  A Rába-partiak mindkét gólját Dudás szerezte.</p>

„Hétfőn és kedden kemény kétfázisos edzéseket tartottunk, ezért védenceim érthetően fáradtam mozogtak. De a felkészülésnek ebben a szakaszában megfelelő erőnlétet kell szerezniük a játékosoknak. Nem játszottunk rosszul, akadtak is lehetőségeink, de kihagytuk őket. Az első fél óra végén erősen vitatható tizenegyesből szereztek vezetést a vendéglátók, akik a félidő hajrában Tenkl hibája után újra betaláltak – értékelte lapunknak a győri mérkőzést Štefan Horný, a DAC vezetőedzője. – A szünetben a hazaiak teljesen új csapatot küldtek pályára, mi pedig több próbajátékost szerepeltettünk. Mezőnyfölényben játszottak a légiósokkal teletűzdelt győriek, ám két szabadrúgás után mi is veszélyeztettünk. Csapatomból Sedlák, Hílek, Struhár, Kiss és Matúš vitte a prímet, ám a többieknek javulniuk kell. Látszott, hogy az alacsonyabb osztályból érkezett Tenkl, Šturma és Cem még nem üti meg a kívánt mércét. Staško hosszú kényszerpihenő után tért vissza, míg a fiatal Ágh és Németh Zsolt formája eléggé hullámzó.” A DAC a következő összeállításban szerepelt Győrben: Kiss Dániel– Tenkl, Struhár, Ágh, Németh Zsolt–Cem, Hílek, Lénárth, Matúš–Sedlák–Harsányi. Csereként Šturma, Staško, Králik, Tomák és Nkendo lépett pályára.
Értesüléseink szerint tegnaptól a többiekkel készül Roman Konečný is, míg David Helísek már a Hradec Králové együttesével gyakorol.
Legközelebb jövő szerdán a budapesti Honvéd vendégeként játszik előkészületi mecscset a DAC. (sz. z.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?