Szép pénztől estek el

Budapest. Az NB I.h- internetes újság szerkesztősége megszavaztatta a magyar sportsajtót, amelynek eredményeképpen idén Király Gábor lett a legjobb magyar futballista, a kizárólag Magyarországon játszók közül pedig Illés Béla nyerte el a címet.

Király Gábor abban bízik, hogy rövidesen ismét a Hertha kapuját őrizhetiSomogyi Tibor felvételeAz edzőknél a ZTE-nél dolgozó Bozsik Péter, az élvonalbeli légiósoknál a Dunaferrben szereplő Marek Penksa, a menedzserek versenyében az MTK-s Fülöp Ferenc, az elnököknél Várszegi Gábor – noha ő hivatalosan nem is elnök a kék–fehér egyesületnél –, a játékvezetőknél pedig Ábrahám Attila lett a befutó, míg a legtehetségesebb labdarúgónak az FC Porto játékosát, Fehér Miklóst választották meg. Király Gábort, a német Hertha BSC és a magyar válogatott kapusát a kitüntető címről és egyebekről is faggatták a minap.Mennyire értékeli a magyarországi sportújságírók elsimerését?

Ha közhely, akkor is csak azt mondhatom, rendkívüli megtiszteltetés, hogy az újságíróknál idén én lettem a legjobb magyar futballista. Ugyanakkor ez a kitüntető cím engem a jövőben még több munkára, még jobb teljesítményre ösztönöz, hiszen itt megtanultuk, hogy nem szabad a babérokon nyogodni, mindig újabb célokat kell kitűzni magunk elé.A Servette elleni, csütörtöki kupakudarc után nem túl jó a hangulat a csapat háza táján.

Tévedés azt hinni, hogy a Bundesligában napokat rágódnak egy-egy vereség után, persze, a svájciaktól elsznvedett 0:3-at követőn mindenki lehorgasztott fejjel ült az öltözőben, mivel a klub és a játékosok is szép pénztől estek el ezáltal, ám másnap már mindenki a hét végi Schalke elleni idegenbeli bajnokira koncentrált.A Berlinben tartózkodó Deutsch Tamás sportminiszter is kilátogatott a kupameccsre, vele például mennyit tudtak beszélni?

Nem sokat, de jólesett, hogy akárcsak korábban Orbán Viktor miniszterelnök, Deutsch Tamás is meglátogatott bennünket. Szomorú volt, hogy nem hozott nekünk szerencsét, de kár volt okolnia magát, hiszen a Servette jól játszott, van Burik 15. percben történt kiállítása után pedig alig maradt esélyünk a továbbjutásra.Milyen ütemben javul a sérülése?

Szerencsére egyre több terhelést bír el a lábam. Pénteken már sprinteltem is, szombaton pedig újra együtt edzettem a csapattal. Remélem, az utolsó fordulókban már újra én állhatok a Hertha kapujában. (O-O)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?