Süttő Mariánt meglepte a csallóköziek felkérése

<p>Bős. Közel két hete Süttő Marián az új vezetőedző a nyugat-szlovákiai régióbajnokságban játszó bősieknél, segítői Czuczor Attila és Daniel Ondrejička. Új játékosok is érkeztek, Čviriket és Hrickót már leigazolták.</p>

ÚJ SZÓ-ÉRTESÜLÉS

Nyáron az egykori magyar válogatott labdarúgó Preisinger Sándor kezébe került a karmesteri pálca Bősön. A bajnokjelöltek közé sorolt csallóköziek azonban hullámzó teljesítményt produkáltak a pontvadászat első mérkőzésein. Idegenben ugyan szorgalmasan gyűjtötték a pontokat, a hazai villanyfényes meccseiken viszont kétszer is botlottak. Először a tótmegyeriek (Palárikovo) elleni hazai pontosztozkodás (0:0) borzolta a kedélyeket, a komáromiaktól vendéglátóként elszenvedett vereség (2:3) pedig sokkolta a klubtulajdonosokat, a kék-fehérek szurkolótáborát. Egyébként ezen a találkozón szakadt meg a Duna-partiak huszonhét mérkőzésen át tartó veretlenségi sorozata. Csakhamar bekövetkezett, amire számítani lehetett: edzőváltás történt a kék-fehéreknél.

„Szárnyalásra számítottunk, nem nézhettük tétlenül a vergődést. Lépnünk kellett. A két egykori bősi meghatározó egyéniségre, Süttő Mariánra és Czuczor Attilára esett a választásunk. Szakmailag és emberileg egyaránt megfelelnek az elvárásainknak. Ismerik a helyi viszonyokat, hajdanában a közönségkedvencek közé tartoztak. A szakmai stáb további új tagja Daniel Ondrejička, aki nem csupán kapusedzőként tevékenykedik, hanem az utánpótlás-korosztálynál is besegít. Ami a változásokat illeti, az eddigi tapasztalatok kedvezőek. Heti hat edzéssel készül a kollektíva, a regeneráció pedig kötelező a játékosok számára”– nyilatkozta lapunknak ifj. Csörgő György, a bősi OFC Russel klubtulajdonosa.

Menet közben a játékoskeretben is változásokra került sor. „Szerződtettük a rutinos védőt, Peter Čviriket és a posztját tekintve középpályás Peter Hrickót, aki legutóbb a Pogon Szczeczinben játszott. Szeretnénk tovább növelni csapatunk erejét, a kollektíván belüli versenyhelyzetet. Ezzel egyben mielőbb a tabella élére kerülni”– sorolta a keretben bekövetkezett és várható változásokat, a kitűzött célt az ambiciózus klubtulajdonos.

Az új vezetőedzőt, aki ősszel a III. ligás Ružiná együttesét irányította, kellemesen meglepte, hogy éppen őt szemelték ki Preisinger utódjául. „Több neves edző is a kiszemeltek közé tartozott. Kellemesen meglepett, hogy végül is én lettem a befutó. Úgy érzem, hogy Bősön ismét nagy dolgok vannak születőben, nem akartam ennél hiányozni. Egyben nagy szakmai kihívásként is értékelem a felkérést. Segítőtársként két olyan egykori labdarúgót, Czuczor Attilát és Daniel Ondrejičkát választottam, akikben vakon megbízok. Összmunkánk nem az alul-felülrendeltségi viszonyokon alapul. Mindketten egyenrangú kollégáim. Tudásunkat latba vetve azon leszünk, hogy teljesítsük az elvárásokat, s bajnokként jutassuk felsőbb osztályba a Russelt”– fogalmazta meg érzéseit a negyvenhét éves szakember. (ái)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?