Súlyos Duslo-vereség

Vágsellye/Nagymihály/Valcea/Vác. A 3. forduló első összecsapásaival folytatódott a női kézilabda európai kupák idei sorozata. Az EHF Kupában mindkét szlovák résztvevő otthonában szenvedett vereséget, a Győr Romániában győzött.

Vágsellye/Nagymihály/Valcea/Vác. A 3. forduló első összecsapásaival folytatódott a női kézilabda európai kupák idei sorozata. Az EHF Kupában mindkét szlovák résztvevő otthonában szenvedett vereséget, a Győr Romániában győzött. A KEK-ben a Vác két hazai összecsapáson búcsúztatta jelentős játékerőt képviselő norvég ellenfelét.

ŠAĽA–VIBORG 16:33 (8:12). Legeredményesebbek: Šalatová 5, Kuťková 3, ill. Asszinkó 7. Remekül kezdett a mátyusföldi csapat, figyelmes védekezéssel kordában tartotta az ellenfél gólgyárosait, és a félidő derekáig 5:2-es előnyre tett szert. Ezután azonban magára talált a vendégek kapujában a francia Nicolas, aki sorra hárította a hazaiak lövéseit, öt hétméterest is megfogott. Fokozatosan fordult a kocka és a szünetig négygólos vendégelőny született. A második félidőben is folytatódott a dánok gólparádéja és így a visszavágó előtt elúsztak a vágsellyeiek továbbjutási esélyei. „Nagyon fájdalmas ez a súlyos vereség. Csalódást okoztak játékosaim, mert a második félidőben fegyelmezetlenül kézilabdáztak” – állapította meg szomorúan Darina Braunová, a vágsellyeiek edzője.

MICHALOVCE–BUXTEHUDE 25:31 (14:15). Legeredményesebbek: Glankovičová 13/6, Tóth 4/3, ill. Pawelska és Henze 6-6. Sokáig kiegyensúlyozott csatát vívott a két csapat, szünet után azonban kidomborodott a minden téren jobb német csapat tudása

VALCEA–GYŐR 21:25 (9:14). Az esélyesebb vendég együttes 7:7 után megugrott ellenfelétől, s előnyét a második félidőben tovább növelte.

VÁC–BYASEN 23:17 (11:10) és 32:31 (15:16). A norvégok feladták a pályaválasztó jogát, mindkét találkozót Vácott játszották.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?