Suárez szerint Messi egy "fenevad"

Barcelona |

<p>Luis Suárez és Lionel Messi igazi tűzijátékot rendezett a Real Betis elleni szombaton 6-2-re megnyert mérkőzésen a spanyol labdarúgó-bajnokság nyitófordulójában.&nbsp;</p>

Az uruguayi háromszor, argentin társa pedig kétszer talált be, Arda Turan egyszer volt eredményes.

"Messi egy fenevad, ő a legnagyobb játékos a világon. Egyszerűen csak élvezni kell, ahogy klasszisként játszik a pályán" - mondta a 29 éves Suarez, aki ugyanott folytatta a gólvadászatot, ahol az előző idényben, a 40 találattal elhódított gólkirályi címmel abbahagyta.

A csütörtökön a spanyol szuperkupát elhódító katalán klubnak három éve indult hasonlóan nagy győzelemmel a bajnoki szezon, akkor 7-0-ra győzte le a Levantét.

Luis Enrique vezetőedző úgy vélte, majdnem tökéletes volt a szombati meccs. 

"Bátrak voltunk és hatékonyak. Messi és Suárez is kivételesen magas szinten játszott, mint mindig" - tette hozzá.

A spanyol sajtó is elismerően írt a címvédő csapat álomrajtjáról. Az El Periódico szerint a Barcelona már most úgy játszik, mint egy bajnok, az El Mundo pedig úgy vélte, Messiék megfélemlítették a mezőnyt.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?