SPORTHĺRADÓ

Két olyan ukrán versenyző is indul a Salt Lake City-itéli paralimpián, akiknek a doppingtesztje korábban pozitív eredményt hozott. A sílövőket január 13-án, a német nemzetközi bajnokságon ellenőrizték és a vizsgálat nandrolon használatát mutatta ki.

Két olyan ukrán versenyző is indul a Salt Lake City-itéli paralimpián, akiknek a doppingtesztje korábban pozitív eredményt hozott. A sílövőket január 13-án, a német nemzetközi bajnokságon ellenőrizték és a vizsgálat nandrolon használatát mutatta ki. Az ukrán csapatvezetés azonban fellebbezett, mert az eljárás során hiba történt. A Nemzetközi Paralimpiai Bizottság ezért nem tiltotta el a sportolókat.

Rakétákkal, valamint vadászgépekkel védik a május 31-én kezdődő labdarúgó-világbajnokság valamennyi dél-koreai stadionját. Ha veszélyes repülők közelítenék meg a pályákat, akkor először a vadászgépek próbálnák meg leszállásra kényszeríteni, de ha ez nem segítene, akkor lelőhetnék a betolakodót. Ezzel párhuzamosan a szárazföldön is készenlétben lesz a katonaság, és szükség esetén a földről is indíthatók rakéták.

Labdarúgó-szurkolók verekedtek össze egymással és a rendőrökkel Rómában. A Lazio-AS Roma (1-5) fővárosi rangadó alatt és után főleg a „hazai“ gárda szimpatizánsai okoztak botrányt. A második félidőbenmegpróbáltak bejutni a pályára, de a rendőrök könnygáz bevetésével megfékezték őket. A csata az utcán folytatódott. Két rendőrt és egy újságírót kellett elsősegélyben részesíteni. A csapatok drukkerei a találkozó előtt üvegekkel dobálták egymást, de szerencsére senki sem sérült meg.

Kézműtéten esett át Balogh Judit, a GYSEV-Ringa kosárlabdacsapatának Európa-klasszis bedobója. A szombaton 32. születésapját ünneplő játékos szalagszakadást zsenvedett, ezért egyik ujjába 6 centiméteres fémlapot építettek be.

A férfiak között Stephan Eberharter, a nőknél Michaela Dorfmeister kereste a legtöbbet a vasárnap befejeződött alpesisí Világ Kupában. Mindkét osztrák versenyző az élen végzett az összetettben. Eberharter 17-szer állhatott fel a dobogóra, tízszer a legmagasabb fokára. Sikereiért összesen 386 007 eurót kapott. Dorfmeister ötször diadalmaskodott. Jutalma 211 ezer euró volt.

Annak ellenére,hogy a szombati 1:1 után csak jövő vasárnap játsszák újra a Newcastle-Arsenal mérkőzést, már elkészítették a labdarúgó F.A. Kupa elődöntőjének párosítását. Az április 14-én sorra kerülő találkozók: Middlesbrough-Newcastle United vagy Arsenal, Fulham-Chelsea.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?