SPORTHĺRADÓ

Ma az elődöntő visszavágóival folytatódik a labdarúgó UEFA Kupa. A műsor: 21.00: Marseille–Newcastle United (első mér-kőzés: 0:0, játékvezető: Ľuboš Micheľ); 21.45: Valencia–Villareal (0:0).
Premier League, kedd esti mérkőzés: Portsmouth–Arsenal 1:1 (1:0), g: Yakubu (30.), illetve Reyes (50.).

Ma az elődöntő visszavágóival folytatódik a labdarúgó UEFA Kupa. A műsor: 21.00: Marseille–Newcastle United (első mér-kőzés: 0:0, játékvezető: Ľuboš Micheľ); 21.45: Valencia–Villareal (0:0).

Premier League, kedd esti mérkőzés: Portsmouth–Arsenal 1:1 (1:0), g: Yakubu (30.), illetve Reyes (50.). A már bajnok Arsenal továbbra is veretlen.

Kézilabda HIL, második meccs a 3. helyért: Nové Zámky–Košice 29:31, az állás: 0:2.

NHL, keleti-főcsoport elődön-tő, 6. mérkőzés: Toronto–Philadelphia 2:3 – hosszabbítás után, továbbjutott: 4:2-vel a Philadelphia. Nyugati-főcsoport elődöntő, 6. mérkőzés: Colorado–San Jose 1:3, továbbjutott: 4:2-vel a San Jose. A főcsoport-döntők párosítása: Philadelphia–Tampa, San Jose–Calgary.

NBA, keleti főcsoport, negyeddöntő: Miami–New Orleans 85:77, a négy győzelemig tartó párharc végeredménye: 4:3 a Miami javára; nyugati főcsoport, elődöntő: Minnesota–Sacramento 98:104. Az állás: 0:1.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?