SPORTHĺRADÓ

Egy halálos áldozata és 36 sérültje van annak a stadionkatasztrófának, amely vasárnap történt a kolumbiai Baranquillában. A szurkolók ugrálva ünnepelték csapatuk sikerét, ám a lelátó nem bírta el a ránehezedő súlyt és leszakadt.

Egy halálos áldozata és 36 sérültje van annak a stadionkatasztrófának, amely vasárnap történt a kolumbiai Baranquillában. A szurkolók ugrálva ünnepelték csapatuk sikerét, ám a lelátó nem bírta el a ránehezedő súlyt és leszakadt. A tömeg egy alacsonyabban fekvő tribünre zuhant, s a balesetben egy 20 éves nő életét vesztette.

Várhatóan két hónapig nem léphet pályára Adriano, az AC Parma labdarúgócsapatának brazil légósa, mert a vasárnapi, Brescia elleni bajnoki mérkőzésen combizomsérülést szenvedett. A 21 éves dél-amerikai csatár hét találatával a második helyen áll az olasz góllövőlistán.

Alain Giresse, a franciák legendás futballistája (az 1984-es Eb-győztes csapat tagja) lett a Kongói Demokratikus Köztársaság válogatottjának szövetségi kapitánya.

Tegnap elkészítették a labdarúgó Magyar Kupa negyeddöntőinek párosítását: Tuzsér–Bp. Honvéd, Bodajk–FTC; Vasas–Sopron, ZTE– Videoton. A mérkőzésekre várhatóan március 17-én kerül sor.

A cseh Slavia Praha csatára, Pavel Kuka december végével távozna klubjából. A 35 éves támadót, aki három évvel ezelőtt a VfB Stuttgartból érkezett a prágaiakhoz, 2004 június 30-ig köti szerződése a Slaviához, de mivel jelenleg nincs biztos helye a kezdőcsapatban, szerződésbontási javaslattal fordult a klubvezetéshez. A cseh Mladá Fronta Dnes napilap szerint nem biztos, hogy a Slavia elengedi az egykori válogatott csatárt.

Az NHL legutóbbi játéknapján: NY Rangers–Colorado 2:3 – hosz-szabbítás után; Carolina –Toronto 1:2; Atlanta–San Jose 2:2; Chicago– Anaheim 3:1; Dallas–Nashville 7:3.

Észak-amerikai profi kosárlabdaligában: Los Angeles Lakers-Golden State 87:72. Az új szezonban először lépett hazai közönség előtt pályára Kobe Bryant, aki 21 ponttal vette ki részét a Lakers sikeréből.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?