SPORTHĺRADÓ

- A Ferencvárostól a közelmúltban menesztett Csank János lett a siófoki labdarúgócsapat vezetőedzője.- Csehország hokiválogatottja nyerte a moszkvai nemzetközi tornát, miután a seregszemle utolsó meccsén 4:0-ra verte Oroszország ligaválogatottját.

- A Ferencvárostól a közelmúltban menesztett Csank János lett a siófoki labdarúgócsapat vezetőedzője.- Csehország hokiválogatottja nyerte a moszkvai nemzetközi tornát, miután a seregszemle utolsó meccsén 4:0-ra verte Oroszország ligaválogatottját.- Békéscsabán másodszor is találkozott Magyarország és Szlovákia férfi kézilabda-válogatottja, s ezúttal is a vendéglátók nyertek, méghozzá 27:24 (15:13) arányban, a vendéglátók részéről Décsi (7), a vendégek részéről Šulc (7) volt a legeredményesebb. Az első mérkőzésen Szlovákia 21:34-re kikapott.- A 75. Spengler Kupa nemzetközi jégkorongtorna nyitómérkőzésén: Davos–Sparta 3:2 (0:1, 2:0, 1:1).- Szabics Imre egyelőre nem tér vissza a Ferencváros labdarúgócsapatába, mert szeretne a Sturm Graznál kezdőként szerepelni. Ha nem sikerül bizonyítania, akkor az átigazolási időszak során még dönthet úgy, hogy az Üllői úton folytatja.- Az úszónő Hannah Stockbauert és a kerékpáros Erik Zabelt választották Németország legjobb sportolójává, a csapatok között a Bayern München futballistái végeztek az élen.- Az olasz igazságügyi szervek egyéves eltiltással és 93 ezer dollár pénzbírsággal akarják sújtani Josep Guardiolát, a Brescia spanyol labdarúgóját. A 30 éves Guardiola az ősz folyamán lebukott egy doppingvizsgálaton. A Barcelona egykori sztárja azzal védekezik, hogy évek óta vitaminokat szed, nempedig tiltott szereket.- Michael Ballack, a Leverkusen válogatott labdarúgója az új idénytől a Bayern München játékosa lesz. A 25 esztendős középpályásért 28 millió márkát fizetett a bajor klub, csak azért, mert 2005-ig volt érvényes szerződése.- Horvátországban is megválasztották az év sportolóját, a férfiaknál a wimbledoni győztes Goran Ivanisevics végzett az élen, míg a nőknél az alpesi Világ Kupa-győztes Janica Kostelics lett az első.- A Brazil Labdarúgó Szövetség kimutatása szerint az idén 733-an szerződtek külföldre, s ezzel minden eddigi rekord megdőlt. Tavaly 700-an, míg egy évtizeddel korában mindössze 136-an választottak maguknak határontúli klubot. A legdrágább „exportcikk” Giovanni volt, a 21 éves csatár 18 millió dollárért igazolt az FC Barcelonához.

- Bár a versenyző menedzsmentje még nem erősítette meg, szinte biztosra vehető, hogy Heinz-Harald Frentzen egy plusz egy évig az Arrows istállónál folytatja Forma–1-es pályafutását. A német pilóta éves fizetése 817 ezer euró lesz.- A fegyvertartási engedéllyel rendelkezők arra panaszkodnak, hogy a jövő évi téli olimpia szervezői a versenyek ideje alatt nem ügyelnek pisztolyaikra. „Ez olimpia, nem italbolt! Aki fegyverrel rendelkezik, az jobb, ha kocsijában, vagy otthon tartja” – mondta a szervezők szóvivője.- Lékó Péter a FIDE világranglista-vezető orosz Garri Kaszparov mögött a második kiemelt lesz a jövő év első rangos sakktornáján, Wijk aan Zee-ben.- A Kicker német labdarúgó szaklap hagyományos voksolásán Oliver Kahnt, a Bayern München kapusát választotta az év emberének.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?