SPORTHĺRADÓ

- Ritka, ám annál súlyosabb betegséggel küszködik az FC Liverpool német labdarúgója, a 29 éves Markus Babbel: a játékos az úgynevezett Guillain-Barré szindrómában szenved, amely az idegrendszert támadja meg, és a végtagok bénulását is okozhatja.

- Ritka, ám annál súlyosabb betegséggel küszködik az FC Liverpool német labdarúgója, a 29 éves Markus Babbel: a játékos az úgynevezett Guillain-Barré szindrómában szenved, amely az idegrendszert támadja meg, és a végtagok bénulását is okozhatja.- Hét mérkőzést játszottak az észak-amerikai profi jégkorongligában: Columbus –New Jersey 3:1, NY Rangers–Carolina 3:4 – hoszszabbítás után, Atlanta –Philadelphia 1:3, Montreal–Minnesota 4:0, Calgary–Detroit 2:0, Colorado– Anaheim 1:1, Vancouver–Tampa Bay 1:1.- Kisorsolták Dubrovnikban a 20 éven aluli lányok jövő évi kosárlabda Európa-bajnokságának csoportbeosztását. Szlovákia ellenfelei Görögország, Magyarország, Oroszország, Spanyolország és Horvátország lesznek. - Negyven utánpótlás-nevelő edző részesült anyagi elismerésben tegnap Pozsonyban a szlovákiai edzői értekezleten, melynek témája a tehetséges fiatalok kiválasztása volt. A jutalmazottak listáján található két somorjai vívószakember, Érsek Árpád és Forgách Oszkár, valamint a dunaszerdahelyi ĺró Ferenc birkózőedző. - Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokság eredményei: Utah– Dallas 107:98, LA Clippers–Orlando 100:92.- Nem szerződik Olaszországba Janagiszava Acusi, a japán bajnok Kashima Antlers labdarúgócsapatának csatára. A válogatott futballista iránt a Perugia érdeklődött, de nem jött létre a megállapodás. A 24 éves játékos ugyanis úgy véli, hogy hazai környezetben jobban fel tud készülni a jövő évi vb-re. - Az ukrán Ponomarjov az elődöntőben, a kínai Csen a fináléban győzött a moszkvai sakk vb-n, így mindketten előnybe kerültek. Eredmények–férfiak, elődöntő: Ivancsuk (ukrán)–Anand (indiai) döntetlen, az állás: 1,5:1,5 Szvidler (orosz)–Ponomarjov (ukrán) 0:1, az állás: 1:2. Nők, döntő: Zs- Csen (kínai)–Kosztenjuk (orosz) 1:0, az állás: 2:1.- Sajtóértesülések szerint a katari al-Etehad labdarúgócsapatához igazolt a 35 éves Anthony Yeboah. A Hamburg ghánai csatárát Josef Hickersberger, egykori osztrák szövetségi kapitány hívta az arab államba.- Elhagyta a kórházat Patrik Andersson, az FC Barcelona labdarúgója. A svéd hátvéd a vasárnapi bajnokin ütközött Catanhával, a Celta Vigo csatárával és nyakmerevítővel, hordágyon vitték le a pályáról. - Luis Fernandez, a Paris St.Germain labdarúgócsapatának vezetőedzője szeretné, ha a nigériai Augustine Okocha legalább még egy évig maradna. A szakvezető szerint a középpályásra nagy szüksége van az együttesnek, ráadásul mindenki kedveli a klubnál. Okocha, akinek jelenlegi szerződése még a bajnokság vége előtt lejár, a PSG legjobban fizetett futballistája: havi jövedelme 148 ezer dollár.- A KENO tegnapi nyerőszámai a következők: 8, 10, 12, 14, 20, 21, 25, 34, 36, 38, 40, 45, 47, 52, 55, 57, 62, 64, 74, 77.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?