SPORTHĺRADÓ

Huszadik lett a somorjai Hanzel Gyöngyi az olaszországi Trapaniban zajló kadett vívó-világbajnokság tőr számában; 66-an indultak. Klubtársa, Pongrácz Mónika a 39. helyen végzett.
Az 1,3 millió dollár összdíjazású női tenisztorna 1. fordulójában: Coetzer (dél-afrikai, 10.

Huszadik lett a somorjai Hanzel Gyöngyi az olaszországi Trapaniban zajló kadett vívó-világbajnokság tőr számában; 66-an indultak. Klubtársa, Pongrácz Mónika a 39. helyen végzett.

Az 1,3 millió dollár összdíjazású női tenisztorna 1. fordulójában: Coetzer (dél-afrikai, 10.)–Chládková (cseh) 3:6, 6:2, 6:4, Panova (orosz)–Tu (amerikai) 7:5, 7:5, Randriantefy (madagaszkári)–Tanasugarn (thaiföldi) 6:1, 7:5, Bedáňová (cseh)–C. Black (zimbabwei) 6:3, 7:5.

A FIFA anyagi helyzete olyan stabil, mint korábban még soha. Ezt Joseph Blatter, a szervezet elnöke jelentette ki: 1999 és 2002 között összesen 115 millió svájci frankos nyereséget termeltek, ez elsősorban a tavalyi, koreai-japán közös rendezésű világbajnoksággal kapcsolatos bevételeknek köszönhető.

A hagyományos világranglista 107. helyén álló Sávolt Attila nagy csatában, 2:6, 6:3, 7:6-ra győzött a spanyol Hernandez ellen a 400 ezer dollár összdíjazású, marokkói salakpályás tenisztorna első fordulójában.

A vártnál jóval gyengébb szereplés miatt 13 millió forintos büntetéssel sújtotta a játékosokat a ZTE vezetése. Az biztos azonban, hogy egyelőre Bozsik Péter marad a tavalyi bajnok futballcsapat szakvezetője, de szerződésének meghosszabbításáról csak az elkövetkező napokban, egy héten belül döntenek.

Mandula Petra sikerrel vette a 140 ezer dollár összdíjazású Estorilban zajló női tenisztorna nyitó fordulóját: a magyar játékos két szettben, 58 perc alatt 6:1, 6:3-ra nyert a portugál Frederica Piedad ellen.

A Keno 10 tegnapi nyerőszámai: 6, 7, 11, 16, 17, 18, 22, 34, 37, 38, 54, 57, 62, 63, 65, 68, 70, 73, 77, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?