SPORTHĺRADÓ

A portugál labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában: Benfica–Nacional Madeira 2:0. Az állás: 1. FC Porto 57 pont, 2. Benfica 47, 3. Sporting Lisboa 44, ...10. Nacional Madeira 27.

A portugál labdarúgó-bajnokság 22. fordulójában: Benfica–Nacional Madeira 2:0. Az állás: 1. FC Porto 57 pont, 2. Benfica 47, 3. Sporting Lisboa 44, ...10. Nacional Madeira 27.

Sikeresen tért vissza a golfozók világranglistáját vezető Tiger Woods, aki a december 12-i artroszkópos térdműtéte után kihagyta az idény első öt versenyét. A hétvégi kaliforniai viadalon régi formáját hozta, magabiztosan végzett az élen a 4.5 millió dollár összdíjazású tornán.

Őrzi idei veretlenségét Andre Agassi: az ausztrál nyílt bajnokság győztese legutóbb az olasz Davide Sanguinetti ellen nyert 6:3, 6:1-re a 380 ezer dollár összdíjazású San Jose-i tenisztorna döntőjében. A 32 éves amerikai játékos ebben az idényben 12 mérkőzést játszott, valamennyit megnyerte, s csupán 33 játékot vesztett el.

Sporttörténelmi sikert aratott az USA mezeifutó bajnokságán Alan Culpepper és felesége, Shayne. A két atléta egyformán aranyérmet szerzett: Alan 12, Shayne 4 km-en győzött. A verseny történetében először diadalmaskodott házaspár.

Tim Lobinger nyerte a Szergej Bubka által szervezett fedett pályás rúdugró gálát Donyeckben. A szám ukrán világcsúcstartójának és koronázatlan királyának 14. alkalommal megrendezett versenyén a német atléta 5.81 méterrel, a világ idei legjobbjával végzett az élen.

Gyilkosság áldozata lett Jose Antonio Fernandez, a paraguayi utánpótlás labdarúgó-válogatott volt kapusa. A 24 éves játékost egy éjszakai szórakozóhely előtt a nyílt utcán lőtték le. Édesapja, aki a társaságában volt, súlyos sérüléseket szenvedett. A rendőrség négy gyanúsítottat letartóztatott, a gyilkosság oka egyelőre ismeretlen.

A 800 ezer dollár összdíjazású férfi tenisztorna 1. fordulójában: Nieminen (finn)–Corretja (spanyol, 7.) 6:4, 6:0 O. Rochus (belga)–Koubek (osztrák) 6:2, 6:1 Hrbatý (szlovák)–Voinea (román) 6:4, 6:2.

Vereséggel folytatta szereplését a női I. tekeligában a nagymagyari csapat: Spišská Nová Ves–Zlaté Klasy 3091:3046. Legtöbb vendégpont: Varga Éva 524, Marics Zsuzsa 521, Varga Mária 516.

Vállfájdalmai miatt a szezon befejezésére kényszerül Andreas Goldberger, az osztrákok klasszis síugrója. A 30 éves versenyző a tervek szerint néhány napon belül kés alá fekszik, s az operáció után várhatóan négy hónapig nem tréningezhet. Egyelőre az sincs kizárva, hogy a sérülés a pályafutása befejezését is jelenti.

Mégsem Jókán, hanem Bazinban lesz a tavaszi idényben házigazda a II. ligás Koba Senec labdarúgócsapata, nyilatkozta Daniel Bartko klubelnök.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?