SPORTHĺRADÓ

A Bajnokok Ligájában diadalmaskodó görög Olimpiakosz Pireusz nyerte a vízilabda európai Szuper Kupát, miután Budapesten, a Komjádi uszodában 6:5-re verte a KEK-győztes Vasast.

A Bajnokok Ligájában diadalmaskodó görög Olimpiakosz Pireusz nyerte a vízilabda európai Szuper Kupát, miután Budapesten, a Komjádi uszodában 6:5-re verte a KEK-győztes Vasast.

Martina Moravcová két győzelmet aratott a Reunion-szigetén rendezett rövidpályás úszóviadalon: 50 m gyorson 25,30, 100 m pillangón 58,59-cel lett első.

A svájci Davosban zajló jégkorong Spengler Kupán: Kanada– Sparta Praha 4:1, Köln–Turku 3:0.

Barcelónában barátságos labdarúgó-mérkőzésen: Katalónia válogatottja–Kína 2:0.

Bormióban rendezik meg a napok óta tartó meleg miatt törölt berchtesgadeni női alpesisí Világ Kupa-viadalt. Az olaszországi helyszínen január 4-én óriás-műlesiklásra, egy nappal később a műlesiklásra kerül sor.

Lábsérülés miatt megműtötték Christian Zieget, a Tottenham német középpályását. A válogatott játékos előreláthatólag öthónapos pihenőre kényszerül.

Három évvel meghosszabbítja nyáron lejáró szerződését Euzebius Smolarek, a Feyenoord labdarúgója. A 21 éves lengyel csatár legutóbb nyolc hónappal ezelőtt lépett pályára, mert júniusban negyedéves eltiltást kapott doppingolás miatt, majd lábsérülés akadályozta visszatérését.

A Duslo Šaľa nyerte a pozsonyi nemzetközi női kézilabdatornát, miután az utolsó mérkőzésen 26:25 (15:12) arányban győzött az Inter ellen. A sorrend: Šaľa 6, Inter 4, Šurany 2, Kunovice 0 pont.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?