SPORTHĺRADÓ

Előkészületi labdarúgó-mérkőzésen, a Fáy utcában a IV. liga újonca, a bacsfai labdarúgócsapat 0:0-ás eredményt ért el az NB I-es Vasas ellen.

Menesztették Ladislav Molnárt, a II. ligás Spartak Trnava labdarúgócsapatának vezetőedzőjét.

Előkészületi labdarúgó-mérkőzésen, a Fáy utcában a IV. liga újonca, a bacsfai labdarúgócsapat 0:0-ás eredményt ért el az NB I-es Vasas ellen.

Menesztették Ladislav Molnárt, a II. ligás Spartak Trnava labdarúgócsapatának vezetőedzőjét. A szezon végéig az eddigi másodedző, Rastislav Vincúr vette át a nagyszombati együttes irányítását.

A 1,15 millió dollár összdíjazású moszkvai női tenisztorna második fordulójában: Schett–Henin 5:7, 7:6, 6:2; Dokics–Fokina 6:4, 6:3; Farina Elia –Tyuljaganova 7:5, 4:6, 7:6; Miskina–Maleeva 6:4, 3:6, 6:4; Bedáňova–Mauresmo 6:2, 6:7, 6:4.

A jégkorong Extraliga 12. fordulójának előrehozott mérkőzésén: Zvolen–Poprad 5:1 (0:0, 4:0, 1:1), góllövők: Török 2 (31., 37.), I. Majeský (30.), Pukalovič (39.), Martinec (45.), ill. R. Tomas (50.).

A 970 ezer dollár összdíjazású tókiói férfi tenisztorna eredményei: Schalken–Heuberger 6:2, 6:4; Kučera–Schüttler 6:2, 6:2; Clavet–Massu 6:3, 6:4; Hewitt–Russell 6:1, 6:1.

Miroslav Králik lett a Slovan Bratislava labdarúgó-klub elnöke. Az elnöki tisztség Ľudovít Zlocha lemondása után kilenc hónapig betöltetlen volt.

Szurkolóinak sportszerűtlen magatartása miatt a Topoľčany elleni mérkőzésen, a Szlovák Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 30 ezer koronás büntetéssel sújtotta a II. ligás Zl. Moravce együttesét. Az aranyosmarótiaktól ráadásul a bajnokság befejezése után 12 pontot levonnak.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?