SPORTHĺRADÓ

Ľubomír Moravčík bokasérülése miatt befejezi pályafutását. A 37 éves középpályás jelenleg a japán J-League-ben szereplő JEF United a játékosa, de korábban a Celticben is futballozott.
Luxembourgban barátságos futballmérkőzésen: Luxemburg–Izrael 0:5, gólszerzők: Udi (1., 68), Badeer (24.), Keisi (78.), Benyaoun (85.).

Ľubomír Moravčík bokasérülése miatt befejezi pályafutását. A 37 éves középpályás jelenleg a japán J-League-ben szereplő JEF United a játékosa, de korábban a Celticben is futballozott.

Luxembourgban barátságos futballmérkőzésen: Luxemburg–Izrael 0:5, gólszerzők: Udi (1., 68), Badeer (24.), Keisi (78.), Benyaoun (85.).

A Zlínben zajló nemzetközi jégkorongtornán: Csehország–Oroszország 1:3 (0:0, 1:2, 0:1).

Martin Škoula három évvel meghosszabbította szerződését az észak-amerikai profi jégkorongliga 2001-es bajnokával, a Colorado Avalanche-csel. A cseh hátvéd az előző idényben 10-szer volt eredményes és 21 gólpasszt adott 82 mérkőzésen.

Az UEFA fegyelmi bizottsága sárga lapok miatt 4500 frankos büntetéssel sújtotta a Ferencvárost. A zöld-fehérek öt játékosa is figyelmezetést kapott az UEFA Kupa selejtezőjének augusztus 29-i, limasszoli visszavágóján, s ez a szabályok értelmében automatikusan magával vonja a fizetési kötelezettséget. Mivel Leandro már a második sárgáját gyűjtötte be Cipruson, nem léphet pályára az 1. forduló első mérkőzésén a török Kocaeli ellen. Szintén egy találkozóra szóló eltiltást kapott Ssasa Ilics, a ZTE kapusa, akit kiállítottak a Bajnokok Ligája-selejtező 3. körének visszavágóján

Bő egy nap alatt második vereségét szenvedte el az amerikai férfi kosárlabda-válogatott, amely NBA-játékosok szerepvállalásával korábban valamennyi, azaz 58 találkozóját megnyerte. Az indianapolisi világbajnokság negyeddöntőjében a címvédő jugoszlávok győzték le az előzőleg az argentinokkal szemben alulmaradó hazaiakat. Eredmények: Jugoszlávia –USA 81:78, Új-Zéland–Puerto Rico 65:63, Németország-Spanyolország 70:62, Argentína-Brazília 78:67.

Rendkívüli eseménynek voltak tanúi a Tri-City Americans–Vancouver Giants junior WHL-hokimérkőzésen, a felkészülési találkozó felénél a 16 éves Shannon Szabados állt a Tri-City kapujába és kitűnően védett, minden reménye megvan arra, hogy a WHL első női hálóőre legyen

Hatvannégy éves korában elhunyt Hollósi Géza, kétszeres világbajnoki ezüstérmes (1959, 1961) magyar birkózó, aki több mint 10 esztendőn át volt a válogatott tagja, három olimpián indult, majd edzőként tevékenykedett.

A KENO tegnapi nyerőszámai: 7, 8, 12, 13, 15, 17, 19, 25, 30, 32, 37, 50, 51, 52, 54, 55, 56, 58, 59, 80.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?