SPORTHĺRADÓ

- Szkukalek Igor a Ferencvárosban marad. A szlovákiai magyar labdarúgót csábította az Újpest, ám a zöldek mellett döntött. Igaz, a maradás nem csak rajta múlott, hanem a Ferencvároson is, hiszen a klub végül is kifizette a Drnovicének a középpályásért kért összeget.

- Szkukalek Igor a Ferencvárosban marad. A szlovákiai magyar labdarúgót csábította az Újpest, ám a zöldek mellett döntött. Igaz, a maradás nem csak rajta múlott, hanem a Ferencvároson is, hiszen a klub végül is kifizette a Drnovicének a középpályásért kért összeget.- Martina Navrátilová sikerrel vette az eastbourne-i tenisztorna első fordulóját, miután 6:1, 4:6, 6:2 arányban legyőzte a nála húsz évvel fiatalabb orosz Panovát. A 45 esztendős amerikai teniszlegenda nyolc év után lépett egyesben ismét pályára. A második fordulóban viszont a szlovák Daniela Hantuchová 2:6, 6:2, 6:2-re nyert Navrátilová ellen. - A zsolnai futballcsapat nem szerepel a holnapi genfi sorsoláson a BL-selejtező kiemelt együttesei között. Viszont az UEFA Kupában induló szenci és púchovi gárdát kiemelték. - Dominik Hrbatý sikeresen rajtolt a berlini tenisztornán, 6:0, 6:3 arányban nyert a német Dreekmann ellen. - A Juventus a labdarúgóklub további 99 évre megszerezte a torinói Delle Alpi-stadion használati jogát. Az olasz egyesület 24 millió eurós szerződést kötött a város vezetésével.- Rivaldo, a brazil labdarúgó-válogatott klasszisa visszautasította azokat a feltételezéseket, hogy távozik az FC Barcelónától. – Jövő júniusig írtam alá, de addig mindenképpen maradok. Elegem van abból, hogy folyamatosan hírbe hoznak a Lazióval, az Arsenallal vagy más csapatokkal – mondta a 30 éves futballista. - Súlyos betegség után 53 esztendős korában Pozsonyban elhunyt Dušan Žiška jégkorongedző. A szakvezető korábban a Slovan csapatát irányította, később Nyitrán és Szakolcán tevékenykedett. - A Bayern labdarúgó csapatának vezetői jelentették: az angol Owen Hargreaves nem eladó. A 21 éves játékos iránt az Arsenal érdeklődik. - Az eredeti tervektől eltérően nem rendeztek selejtezőt a nők számára tegnap az öttusa Eb-n, Ústí nad Labemben. A versenyre 38-an neveztek, ami meghaladja ugyan a hagyományos 32-es finálék létszámát, de a szabályok lehetővé teszik, hogy ilyen esetekben csak a döntőt bonyolítsák le. - Összeesett a chicagói repülőtéren, és a helyszínen elhunyt Willie Davenport olimpiai bajnok amerikai atléta. Az 59 éves egykori klasszissal az orvosok szerint szívroham végzett. Davenport 110 gáton nyert aranyérmet 1968-ban, 1976-ban harmadik lett, majd az 1980-as téli játékokon a négyesbob-csapattal indult. - John Watson egykori autóversenyző úgy véli, David Coulthard az idény végén távozni fog a Forma–1-es McLarentől.- Öt szlovák szabadfogású birkózó indul a hétvégi németországi viadalon: Vladimír Chamula, Fernyák István (mindketten 66 kg), Juraj Dancák (76), Peter Lapšanský (84), Peter Pecha (120).- A Športka 25. heti (szerdai sorsolás) nyerőszámai – I. húzás: 6, 11, 23, 38, 45, 48, pótszám: 21; II. húzás: 1, 5, 8, 11, 30, 42, pótszám: 38; Lehetőség-szám: 860 486.- A Keno tegnapi nyerőszámai a következők: 1, 19, 23, 25, 26, 33, 36, 37, 38, 39, 48, 50, 54, 58, 59, 61, 62, 66, 75, 79.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?