Sorsdöntő meccs előtt

Budapest. Öt fordulóval a bajnokság vége előtt az aranyérem szempontjából sorsdöntő összecsapásra kerül sor szombaton a Hidegkuti Nándor-stadionban, ahol a tabellán második MTK labdarúgócsapata a listavezető Ferencvárost fogadja.
A labdarúgó Borsodi Liga 28.

Budapest. Öt fordulóval a bajnokság vége előtt az aranyérem szempontjából sorsdöntő összecsapásra kerül sor szombaton a Hidegkuti Nándor-stadionban, ahol a tabellán második MTK labdarúgócsapata a listavezető Ferencvárost fogadja.

A labdarúgó Borsodi Liga 28. fordulójában az MTK-nak mindenképpen nyernie kell, ugyanis a Debrecen elleni, keddi 2:1-es győzelemmel a 19. Magyar Kupa-sikerét elérő Ferencváros ötpontos előnnyel várja a mérkőzést. A két csapat legutóbb a rájátszás első fordulójában találkozott: az Üllői úton 2:1-es Fradi-győzelem született.

A forduló már pénteken megkezdődik: az alsóházban valódi kiesési rangadót játszik a Kispest-Honvéd és a Békéscsaba. A Bozsik-stadionban győztes együttes három ponttal megléphet riválisától.

Nagy harc folyik a bronzéremért a kupadöntőben vesztes Debrecen (45 pont), az Újpest (45), illetve a Siófok (41) között. A hajdúságiak Győrbe látogatnak, Csank János csapata pedig a fővárosi riválist fogadja.

A 28. forduló műsora – péntek, a 7–12. helyért, 19.00: Kispest-Honvéd–Békéscsaba (Játékvezető: Ábrahám). Szombat, az 1–6. helyért, 18.00: MTK–Ferencváros, (Kassai – élőben közvetíti a műholdas m2), Győri ETO–Debrecen, (Drucskó); 19.00: Siófok–Újpest (Kiss B.). Szombat, a 7–12. helyért, 18.00: Dunaferr–Sopron (Solymosi); 19.00: Zalaegerszeg– Videoton (Szarka).

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?