Sorsdöntő fordulatok

Zselíz. A IV. labdarúgóliga déli csoportjának szombati zselízi mérkőzésén úgy tűnt, mintha a hazaiak lebecsülték volna Vág-parti riválisukat. Erre azonban nem volt okuk, hiszen a 10. forduló előtt csupán két ponttal előzték meg a gútaiakat. Az első játékrészben a csapatok csak mímelték a játékot.

Zselíz. A IV. labdarúgóliga déli csoportjának szombati zselízi mérkőzésén úgy tűnt, mintha a hazaiak lebecsülték volna Vág-parti riválisukat. Erre azonban nem volt okuk, hiszen a 10. forduló előtt csupán két ponttal előzték meg a gútaiakat. Az első játékrészben a csapatok csak mímelték a játékot. A vendéglátókat szemlátomást hideg zuhanyként érte a jól helyezkedő Csillag Imre 38. percben szerzett vezető gólja.

Röviddel fordulás után azonban éppen a gútaiak gólszerzőjének kezezése miatt ítélt büntetőt a zselíziek javára a bíró, melyet Rotík biztosan értékesített. A folytatásban már a hazaiak játszották a prímet, s további két találattal (Černý, Maďar) biztosították győzelmüket. A vendégcsapat megilletődött játékosai még vezető góljuk után sem hitték el, van, pontosabban lenne esélyük a győzelemre.

„Elkeseredett vagyok, hiszen a több góllal kecsegtető lehetőség ellenére ismét üres kézzel utazunk haza az ellenfél otthonából. Bosszantó, hogy Diószeg és Nagy-ölved után most Zselízen is alig negyedóra leforgása alatt háromszor rezdült a hálónk”– fogalmazott bosszúsan Milan Srňanský, a vesztesek szakvezetője.

Alighanem már akkor sejtette, hatodik idénybeli vereségét követően a kiesőjelöltek zónájában horgonyzik le a csapata. „Teljesen feleslegesen tettük nehézzé magunknak a párharcot. Átaludtuk az első félidőt. Kész szerencse, hogy szünet után felébredtek a mieink, s három-négy kulcsjátékosunk hozta formáját” – értékelte a párharc eredményt formáló fordulatait Gubík László, a vendéglátók edzője. (ab)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?