Sorrendben harmadszor a Rimatex

Vereséggel kezdtek, bajnokok lettek.Nem úgy indult az idei kiírás a feledi teremlabdarúgó-bajnokságban a Rimatex számára, hogy ismét tornagyőzelem lesz a vége, ugyanis az első fordulóban a tavalyi második Zigo csapatától sima 7:2 arányú vereséget szenvedett.

Vereséggel kezdtek, bajnokok lettek.

Nem úgy indult az idei kiírás a feledi teremlabdarúgó-bajnokságban a Rimatex számára, hogy ismét tornagyőzelem lesz a vége, ugyanis az első fordulóban a tavalyi második Zigo csapatától sima 7:2 arányú vereséget szenvedett. De ezt követően már nem vesztett pontot, s bár az első hely csak a záróforduló utolsó mérkőzésén dőlt el, a csapat játékosai egymás után harmadszor emelhették magasba a kupát.

A zárófordulóban a még az első helyért versenyben lévő GasKo csapata álmatag kezdés után felőrölte a Borussia ellenállását, s így az utolsó mérkőzésig várni kellett, vajon a Rimatex le tudja-e győzni a Tophouse csapatát. Bár 1:1-ig tartották magukat a végül negyedik helyen végzett, a tornán először szereplő Tophouse játékosai, a sokkal nagyobb erőt képviselő, teremfocira szakosodott Rimatex gyorsan dűlőre vitte a dolgot, s 9:3 arányban legyőzte a lelkes, de a végére teljesen elfáradt ellenfelét. Az első hely valójában a 7. fordulóban dőlt el, amikor a Rimatex nagy csatában 2:1 arányban legyőzte a GasKo csapatát, de a Zigótól elszenvedett veresége miatt az utolsó pillanatig izgulhatott.

„Az idei torna sokkal nehezebben indult, mint az előző esztendőkben, sokáig azon is gondolkoztunk, hogy útjára indítjuk-e” – árulta el a főszervező Singlár Csaba, aki viszont örömmel nyugtázta, hogy a remek sorsolásnak köszönhetően az utolsó mérkőzésig izgalmas maradt a torna. A régió legtöbb játékosának ez az egyedüli lehetősége a nívós felkészülésre, ezért szinte mindenki itt volt, aki számít, még Losoncról is jöttek játékosok. De több olyan településről – így Egyházasbástról, Almágyról, Balogfaláról és Várgedéről – is érkeztek csapatok, ahol évek óta nincs bajnokságban szereplő gárda. Az idén először a torna történetében nő is pályára lépett a balogfalai Kovács Enikő személyében, míg a legfiatalabb a Casablanca színeiben játszó, még csak 14 éves Stanislav Gembický és a balogfalai Danyi Roman volt, de ebben a csapatban játszott a már jóval 50 felett járó Šťavina László (Casablanca) is.

A bajnokság tényei a Hírkosárban.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?